Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Curing & Smoking

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Curing & Smoking Steven Lamb
Kod Libristo: 02151406
Wydawnictwo Bloomsbury Publishing, luty 2014
Curing and smoking your own food is a bit of a lost art in Britain these days. While our European ne... Cały opis
? points 52 b
88.37
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Party-Perfect Bites Milli Taylor / Twarda
common.buy 84.65
Wyprzedaż
JAMON IBERICO Y SERRANO / Miękka
common.buy 116.02
Jamón, Jamón PILAR CARRIZOSA / Miękka
common.buy 71.98
El Jamón y su Corte MAXIMILIANO PORTES / Miękka
common.buy 64.04

Curing and smoking your own food is a bit of a lost art in Britain these days. While our European neighbours have continued to use these methods on their meat, fish and cheese for centuries, we seem to have lost the habit. But with the right guidance, anyone can preserve fresh produce, whether living on a country farm or in an urban flat - it doesn't have to take up a huge amount of space.

The River Cottage ethos is all about knowing the whole story behind what you put on the table; and as Steven Lamb explains in this thorough, accessible guide, it's easy to take good-quality ingredients and turn them into something sensational. Curing & Smoking begins with a detailed breakdown of any kit you might need (from sharp knives to sausage stuffers, for the gadget-loving cook) and an explanation of the preservation process - this includes a section showing which products and cuts are most suitable for different methods of curing and smoking.

The second part of the book is organised by preservation method, with an introduction to each one, and comprehensive guidance on how to do it. And for each method, there are, of course, many delicious recipes! These include chorizo Scotch eggs, salt beef, hot smoked mackerel, home-made gravadlax . and your own dry-cured streaky bacon sizzling in the breakfast frying-pan.

With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall and full-colour photographs as well as illustrations, this book is the go-to guide for anyone who wants to smoke, brine or air-dry their way to a happier kitchen.

Informacje o książce

Pełna nazwa Curing & Smoking
Autor Steven Lamb
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 256
EAN 9781408808825
ISBN 140880882X
Kod Libristo 02151406
Wydawnictwo Bloomsbury Publishing
Waga 506
Wymiary 130 x 205 x 25
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Iron Flame Rebecca Yarros / Twarda
common.buy 90.08
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 132.91
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 138.75
TOP
Building Microservices Sam Newman / Miękka
common.buy 260.31
TOP
Here We Are Oliver Jeffers / Miękka
common.buy 32.67
Salumi Michael Ruhlman / Książka
common.buy 173.54
Dry Aging Meat at Home Warren R Anderson / Miękka
common.buy 58.91
Art of Making Fermented Sausages Stanley Marianski / Miękka
common.buy 68.56
Charcuterie Michael Ruhlman / Twarda
common.buy 132.61
Ariana Grande Ariana Grande / Książka
common.buy 70.98
Home Made Cheese Paul Thomas / Twarda
common.buy 67.36

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo