Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Czekolada. Szkoła cukiernictwa

Język PolskiPolski
Książka Twarda
Książka Czekolada. Szkoła cukiernictwa
Kod Libristo: 42364282
Wydawnictwo Jedność, listopad 2021
Mistrzowie cukiernictwa prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która swoim zasięgiem obejmuje już 20 kra... Cały opis
? points 54 b
91.79
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Blood Rage Bogowie Asgardu Portalgames / Artykuły papiernicze
common.buy 99.73
Cube Duell / Gra
common.buy 88.07
Vademecum psychoterapeuty Jacek Kubitsky / Miękka
common.buy 61.63
Kosmos Tomasz Rożek / Twarda
common.buy 40.41
Warmia i Mazury Travelbook Flaczyńska Malwina / Miękka
common.buy 39.20
Siedem slupow madrosci Alina Wieja / Miękka
common.buy 33.57
Matematyka. Rachunki i zadania. Moja akademia Danuta Klimkiewicz / Miękka
common.buy 4.92
Daleko, coraz bliżej Alex Schulman / Miękka
common.buy 32.57
Czwartki z Sigge Lin Hallberg / Twarda
common.buy 28.04

Mistrzowie cukiernictwa prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która swoim zasięgiem obejmuje już 20 krajów na całym świecie, prezentują 180 przepisów na łakocie z czekoladą w roli głównej. W kolejnych rozdziałach tej książki można znaleźć receptury na ciasta, ciasteczka, desery, musy, kremy, lody, napoje oraz trufle czekoladowe. Wszystkie opatrzone zostały pięknymi fotografiami. Oprócz tego krok po kroku zilustrowane zostały sekretne techniki, na przykład temperowania czekolady czy wykonywania czekoladowych dekoracji. Dodatkowo książka zawiera słowniczek, w którym wyjaśniono poszczególne terminy cukiernicze. Odbiorcy osoby, które uwielbiają czekoladę we wszelkiego rodzaju słodkościach wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych ciast, ciasteczek i deserów na bazie czekolady a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów: począwszy od prostych domowych, poprzez wielkie klasyki ciastkarstwa, aż po oryginalne i zaskakujące receptury Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę zawiera ponad 180 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu wszystkie przepisy są oparzone pięknymi fotografiami dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznych łakoci

Informacje o książce

Pełna nazwa Czekolada. Szkoła cukiernictwa
Język Polski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2022
EAN 9788381444484
Kod Libristo 42364282
Wydawnictwo Jedność
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo