Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Dairy Product Technology Recent Advances

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian
Kod Libristo: 10911750
Wydawnictwo Astral International Pvt Ltd, styczeń 2015
This book is mainly focused on effect of production and processing on microbiological quality of mil... Cały opis
? points 244 b
416.71
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Twarda
common.buy 1 227.31
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Twarda
common.buy 565.14
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Twarda
common.buy 979.46
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Twarda
common.buy 1 030.17
Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul / Twarda
common.buy 334.53

This book is mainly focused on effect of production and processing on microbiological quality of milk, bioactive fermented dairy products with special reference to cheese: scope and challenges, cheese: a novel milieu of probiotics, genetically modified cheese: a novel biotechnological development, value addition to indigenous dairy products: scope and future strategies, health benefits of milk derived bio-active peptides, Indian dairy value chain: opportunities and challenges, structural changes of Indian dairy farming- smallholder prospects, clinical studies for novel fermented foods, Lactobacillus reuteri: a multifaceted lactic acid bacterium for fermented foods, aspects of infant formulations: an overview, nutritional significance of milk, fermented dairy products, recent status of dairy waste in India, health benefits of fermented milk products, LAB: Potential application on dairy and food industry, traditional packaging strategies for Indigenous dairy products, recent biotechnological approaches in Dairy and Food industry. This Book has covered all the integral segments of dairy industry as well as food industry. This book would be helpful towards the Food Technological Colleges, Dairy Science Colleges, Dairy Industry, Food Industry as a upgraded information related to their work fields.

Informacje o książce

Pełna nazwa Dairy Product Technology Recent Advances
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2015
Liczba stron 414
EAN 9789351306337
ISBN 9789351306337
Kod Libristo 10911750
Waga 800
Wymiary 134 x 256 x 27
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo