Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Dal Cookbook

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Dal Cookbook Krishna Dutta
Kod Libristo: 01364463
Wydawnictwo Grub Street Publishing, wrzesień 2013
Dal is to India what pasta is to Italy. Cheap to produce, highly nutritional, suitable for long stor... Cały opis
? points 46 b
79.15
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 134.53
TOP
Simple Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 119.68
TOP
Vegan JapanEasy Tim Anderson / Twarda
common.buy 109.44
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Twarda
common.buy 191.51
TOP
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Twarda
common.buy 134.53
Greece: The Cookbook Vefa Alexiadou / Twarda
common.buy 191.51
Kimchi Byung Hi Lim / Twarda
common.buy 92.79
Tacos Jordana Rothman / Twarda
common.buy 113.16
Indian Vegetarian Cookbook Pushpesh Pant / Twarda
common.buy 127.90

Dal is to India what pasta is to Italy. Cheap to produce, highly nutritional, suitable for long storage and capable of being cooked in a basic pot on an open fire, dal has been providing nourishment to millions of Indians for millennia. It truly is a pan-Indian dish consumed by rich and poor alike. It is high protein and has practically no sugar - in fact it is known as 'poor man's meat' in India - hence doctors now include this as an essential item in a diet for diabetics. Dal is a genuinely impressive dish of infinite variety - there are at least 50 recipes for this humble food. There are multiple ways of cooking it, wide-ranging seasonings are used and there are diverse supplements to serve with it. Over the centuries Indian cooks became innovative and with locally available ingredients they dished out dal to satisfy a regional palate. In the process they also invented new dishes using dal lentils such as kedgeree (khichari - a risotto made with lentil), dosas (pancakes mixed with lentil flower), vadas (lentil cakes), dhokla (baked lentil cakes), papadam (dried lentil snack) and pakoras (fritters dipped in lentil batter).

Informacje o książce

Pełna nazwa Dal Cookbook
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2013
Liczba stron 144
EAN 9781909166059
ISBN 1909166057
Kod Libristo 01364463
Waga 626
Wymiary 177 x 246 x 19
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Monet or The Triumph of Impressionism Daniel Wildenstein / Twarda
common.buy 101.22
TOP
Avatar: The Last Airbender--The Rift Omnibus Gene Luen Yang / Miękka
common.buy 91.49
TOP
Five Nights at Freddy's: The Fourth Closet Scott Cawthon / Miękka
common.buy 33.80
TOP
The Silent Patient Alex Michaelides / Miękka
common.buy 36.61
TOP
Nuclear Physics for Babies Chris Ferrie / Leporelo
common.buy 38.11
TOP
Art Of Star Wars Jedi: Fallen Order Lucasfilm Ltd / Twarda
common.buy 141.05
TOP
Graffiti Style Coloring Book Bjorn Almqvist / Miękka
common.buy 38.11
TOP
Short Stories in Chinese John Balcom / Miękka
common.buy 47.14
TOP
Shadowscapes Tarot Stephanie Pui-Mun Law / Miękka
common.buy 112.86
Serenity F. S. Yousaf / Miękka
common.buy 47.14
Vegan Richa's Indian Kitchen Richa Hingle / Miękka
common.buy 79.15
Witch and the Vampire / Twarda
common.buy 65.00

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo