Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Das kulinarische Erbe der Schweiz Band 5:

Język NiemieckiNiemiecki
Książka Twarda
Książka Das kulinarische Erbe der Schweiz Band 5: Paul Imhof
Kod Libristo: 15222211
Wydawnictwo Echtzeit Verlag, październik 2016
Das kulinarische Erbe der Schweiz ist ein ++berquellender Schatz an Preziosen des Geschmacks, ein Sc... Cały opis
? points 68 b
116.15
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 144.31
Ako funguje psychológia neuvedený autor / Twarda
common.buy 91.49
Autofagia / Twarda
common.buy 106.73
Loser Thomas Bernhard / Miękka
common.buy 51.60
Regency Romance Ausmalbuch Mila Dierksen / Miękka
common.buy 56.01
Bryant & May - Wild Chamber Christopher Fowler / Miękka
common.buy 51.60
Robinson Crusoe Daniel Defoe / Miękka
common.buy 28.65
Your Holistically Hot Transformation Marissa Vicario / Miękka
common.buy 59.42
Franz Grillparzer Constant von Wurzbach / Miękka
common.buy 73.95
Under the Ice Rachel A. Qitsualik / Miękka
common.buy 38.98
Achsenzeit Jan Assmann / Twarda
common.buy 98.21
Nachts, wenn der Teufel kam Robert Siodmak / Blu-ray
common.buy 87.28
Die Bratwurst Katharina Pflug / Twarda
common.buy 98.21
Science of Superheroes Mark Brake / Miękka
common.buy 54.81
Attribute der Heiligen Rudolf Pfleiderer / Miękka
common.buy 116.65

Das kulinarische Erbe der Schweiz ist ein ++berquellender Schatz an Preziosen des Geschmacks, ein Schlaraffenland von Tradition und Innovation. Sein Inventar umfasst heute gut 400 Produkte. Das Wissen ++ber die einheimischen Speisen und Getr+ńnke ist von Fachleuten sorgf+ńltig zusammengetragen und aufgeschrieben worden. Paul Imhof stellt diesen reichen Fundus nach Kantonen in bek+Âmmlichen Happen vor. Das kulinarische Erbe der Schweiz erscheint in f++nf B+ńnden. Der f++nfte Band umfasst ++ber 100 Produkte aus den Kantonen Freiburg, Gen+żve, Neuch+ótel, Vaud, Wallis. Mit ausgesuchten Rezepten von Marianne Kaltenbach und Illustrationen von Hans-J+Ârg Walter, Markus Roost und Roland Hausheer. Paul Imhof ist Journalist und Buchautor. An der Erfassung des kulinarischen Erbes der Schweiz, einem laufenden Projekt im Auftrag des Bundes und der Kantone, hat er von Anfang an mitgearbeitet.

Informacje o książce

Pełna nazwa Das kulinarische Erbe der Schweiz Band 5:
Autor Paul Imhof
Język Niemiecki
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2016
Liczba stron 360
EAN 9783905800647
ISBN 3905800640
Kod Libristo 15222211
Wydawnictwo Echtzeit Verlag
Waga 623
Wymiary 178 x 217 x 25
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo