Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Design and Equipment for Restaurants and Foodservice - A Management View, Fourth Edition

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Design and Equipment for Restaurants and Foodservice - A Management View, Fourth Edition Chris Thomas
Kod Libristo: 04950435
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, marzec 2014
This text shows the reader how to plan and develop a restaurant or foodservice space. Topics covered... Cały opis
? points 403 b
684.11
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 14-18 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Cain's Jawbone Edward Powys Mathers / Miękka
common.buy 34.99
TOP
Never Too Small / Twarda
common.buy 143.77
TOP
20-Minute Whittling Projects Tom Hindes / Miękka
common.buy 42.27
TOP
Axel Vervoordt: Wabi Inspirations Axel Vervoordt / Twarda
common.buy 193.33
TOP
Book of Enoch R H Charles / Miękka
common.buy 38.38
Michael Storrings Paris 1000 Piece Puzzle Michael Storrings / Puzzle
common.buy 50.14
Nordic Moods (EN) / Twarda
common.buy 118.75
Designing Experiences Rossman / Twarda
common.buy 131.71
Guardians of Ukraine Babak Taghvaee / Twarda
common.buy 199.01
Is Gender Fluid? Sally Hines / Miękka
common.buy 60.51
Designing Coffee gestalten / Twarda
common.buy 161.22
Edexcel GCSE (9-1) Biology Student Book Susan Kearsey / Miękka
common.buy 176.58
Our Mutual Friend Charles Dickens / Miękka
common.buy 51.34

This text shows the reader how to plan and develop a restaurant or foodservice space. Topics covered include concept design, equipment identification and procurement, design principles, space allocation, electricity and energy management, environmental concerns, safety and sanitation, and considerations for purchasing small equipment, tableware, and table linens. This book is comprehensive in nature and focuses on the whole facility--with more attention to the equipment--rather than emphasizing either front of the house or back of the house.

Informacje o książce

Pełna nazwa Design and Equipment for Restaurants and Foodservice - A Management View, Fourth Edition
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 528
EAN 9781118297742
ISBN 1118297741
Kod Libristo 04950435
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 1412
Wymiary 279 x 221 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo