Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Dough: Simple Contemporary Bread

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Dough: Simple Contemporary Bread Richard Bertinet
Kod Libristo: 04301113
Wydawnictwo Octopus Publishing Group, luty 2008
Richard Bertinet is renowned for his revolutionary and inspirational approach to breadmaking and his... Cały opis
? points 52 b
88.22
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 110.46
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 190.98
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 161.14
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Twarda
common.buy 130.89
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 179.67
The Bread Baker's Apprentice Peter Reinhart / Twarda
common.buy 125.58
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 109.26
Crumb Richard Bertinet / Twarda
common.buy 129.39
Crust Richard Bertinet / Miękka
common.buy 92.63
Patisserie Maison Richard Bertinet / Twarda
common.buy 129.39
Pastry Richard Bertinet / Twarda
common.buy 138.20

Richard Bertinet is renowned for his revolutionary and inspirational approach to breadmaking and his award-winning book Dough is an invaluable and beautiful guide to making simple, contemporary bread, with a 30-minute DVD giving additional guidance and step-by-step recipes. Richard brings fun to breadmaking and with his easy approach, you will never want to buy a supermarket loaf again. Each of the five chapters begins with a slightly different dough - White, Olive, Brown, Rye and Sweet - and from this 'parent' dough you can bake a vast variety of breads really easily. Try making Fougasse for lunch, bake a Ciabatta to impress, create Tomato, Garlic & Basil Bread for a delicious canape or show off with home-made Doughnuts - each recipe is a delight. Since it's publication in 2005, the book has been translated into 8 languages and sold over 100,000 copies. It won the Julia Child Award, the IACP Best Cookbook of the Year Award, a Guild of Food Writers' Award and a James Beard Foundation Award and was shortlisted for an Andre Simon Award and a Glenfiddich Food & Drink award.

Informacje o książce

Pełna nazwa Dough: Simple Contemporary Bread
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2008
Liczba stron 160
EAN 9781856267625
ISBN 1856267628
Kod Libristo 04301113
Waga 780
Wymiary 208 x 254 x 15
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Perfect Loaf / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Max's Sandwich Book Max Halley / Twarda
common.buy 88.22
TOP
Sourdough Sarah Owens / Twarda
common.buy 113.46
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Twarda
common.buy 92.63
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
My Dress-up Darling 5 Shinichi Fukuda / Miękka
common.buy 50.17
TOP
Artisan Sourdough Made Simple Emilie Raffa / Miękka
common.buy 77.31
TOP
Lift-the-Flap My Day HOLLY BATHIE / Leporelo
common.buy 46.56
TOP
Breakfast Bible Kate McMillan / Twarda
common.buy 66.89
TOP
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Twarda
common.buy 125.58
Japanese Patisserie James Campbell / Twarda
common.buy 75.81
10-Minute Sourdough Vanessa Kimbell / Twarda
common.buy 78.81
They Called Us Enemy George Takei / Miękka
common.buy 66.39

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo