Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Drying Technologies in Food Processing

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Drying Technologies in Food Processing Xiao Dong Chen
Kod Libristo: 04955567
Wydawnictwo John Wiley and Sons Ltd, lipiec 2008
Drying is of fundamental importance in most sectors of food processing. This volume provides an up t... Cały opis
? points 595 b
1 011.92
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Pi razy oko Matt Parker / Miękka
common.buy 39.31
Book of the Secrets of Enoch W. R. Morfill / Miękka
common.buy 51.88
Distillation Tray Fundamentals M.J. Lockett / Miękka
common.buy 322.13
Advances in Agronomy Donald L. Sparks / Twarda
common.buy 997.95
Sex and the Psyche Brett Kahr / Miękka
common.buy 101.38
Adsorption-Dryers for Divided Solids Jean-Paul Duroudier / Twarda
common.buy 674.81
Consensual Evan Placey / Miękka
common.buy 55.98
About Ordinary Folks Who Said We Can Paulette G Honeygosky / Miękka
common.buy 74.14
Practice of Power Rosemary Foot / Miękka
common.buy 322.13

Drying is of fundamental importance in most sectors of food processing. This volume provides an up to date account of all the major drying technologies employed in the food industry and their underlying scientific principles and effects. Various equipment designs are classified and described. The impact of drying on food properties is covered, and the micro-structural changes caused by the process are examined, highlighting their usefulness in process analysis and food design. Key methods for assessing food properties of dried products are described, and pre-concentration and drying control strategies are reviewed. Thermal hazards and fire/explosion detection and prevention for dryers are discussed. Where appropriate, sample calculations are included for engineers and technologists to follow. The book is directed at food scientists and technologists in industry and research, food engineers and drying equipment manufacturers.

Informacje o książce

Pełna nazwa Drying Technologies in Food Processing
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2008
Liczba stron 352
EAN 9781405157636
ISBN 1405157631
Kod Libristo 04955567
Waga 912
Wymiary 177 x 252 x 25
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo