Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Eating History

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Eating History Andrew F. Smith
Kod Libristo: 04558503
Wydawnictwo Columbia University Press, sierpień 2008
Food expert and celebrated food historian Andrew F. Smith recounts--in delicious detail--the creatio... Cały opis
? points 62 b
106.27
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Villa Victoria Mario Luis Small / Twarda
common.buy 475.32
Political Life of Bella Abzug, 1920-1976 Alan H. Levy / Twarda
common.buy 705.65

Food expert and celebrated food historian Andrew F. Smith recounts--in delicious detail--the creation of contemporary American cuisine. The diet of the modern American wasn't always as corporate, conglomerated, and corn-rich as it is today, and the style of American cooking, along with the ingredients that compose it, has never been fixed. With a cast of characters including bold inventors, savvy restaurateurs, ruthless advertisers, mad scientists, adventurous entrepreneurs, celebrity chefs, and relentless health nuts, Smith pins down the truly crackerjack history behind the way America eats. Smith's story opens with early America, an agriculturally independent nation where most citizens grew and consumed their own food. Over the next two hundred years, however, Americans would cultivate an entirely different approach to crops and consumption. Advances in food processing, transportation, regulation, nutrition, and science introduced highly complex and mechanized methods of production. The proliferation of cookbooks, cooking shows, and professionally designed kitchens made meals more commercially, politically, and culturally potent. To better understand these trends, Smith delves deeply and humorously into their creation. Ultimately he shows how, by revisiting this history, we can reclaim the independent, locally sustainable roots of American food.

Informacje o książce

Pełna nazwa Eating History
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2008
Liczba stron 392
EAN 9780231140928
ISBN 0231140924
Kod Libristo 04558503
Waga 668
Wymiary 152 x 229 x 30
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo