Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux

Język WłoskiWłoski
Książka Twarda
Książka Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux Marianne Magnier-Moreno
Kod Libristo: 36893305
Wydawnictwo Guido Tommasi Editore-Datanova, kwiecień 2013
L'éclair, nella sua semplice perfezione, cattura sempre lo sguardo dalle vetrine delle pasticcerie f... Cały opis
? points 69 b
118.75
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 4-6 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP Zapowiedź
Štědré a Voňavé Gils Slavíková Mirka van / Twarda
common.buy 163.39
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 203.92
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 208.73
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 89.56
TOP
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Miękka
common.buy 74.52
TOP
Sweet Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 161.18
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 161.18
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Twarda
common.buy 92.77
Eclairs. 20 ans de création Christophe Adam / Twarda
common.buy 251.76
scienza in cucina e l'arte di mangiar bene Pellegrino Artusi / Twarda
common.buy 118.75
Wyprzedaż
Les pâtisseries de Mama - Tartes & tartelettes Les pâtisseries de Mama / Miękka
common.buy 54.36
Les Eclairs Christophe Adam / Twarda
common.buy 108.72
Sensations Choux Philippe Conticini / Twarda
common.buy 83.95
Les Gâteaux classiques (nvelle éd) Christophe Felder / Miękka
common.buy 59.17

L'éclair, nella sua semplice perfezione, cattura sempre lo sguardo dalle vetrine delle pasticcerie francesi. Attraverso le pagine di questo libro scoprirete i segreti di un dolce di culto: le basi della pasta choux e tutto quello che bisogna sapere perché lieviti bene, una guida alle farciture, il segreto della brillantezza delle glasse più belle. Fate vostri i grandi classici, al caffè e al cioccolato, poi lanciatevi nella sperimentazione degli éclairs dai gusti insoliti (ciocco-tonka, crema di marroni, frutto della passione...) e delle glasse sontuose (caramello al burro salato, salammbò...). Senza dimenticare tutta la famiglia della pasta choux: dalla religieuse al profiterole e al Saint-Honoré...!

Informacje o książce

Pełna nazwa Éclairs, bignè & co. Tutti i segreti della pasta choux
Język Włoski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2013
Liczba stron 162
EAN 9788896621974
Kod Libristo 36893305
Waga 798
Wymiary 250 x 199 x 20
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo