Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Effect of coffee residue and cropping system

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Effect of coffee residue and cropping system Tenaw Workayehu
Kod Libristo: 07149162
Wydawnictwo LAP Lambert Academic Publishing, listopad 2011
Dumping and burning of coffee residue brought a serious environmental problem. A study was conducted... Cały opis
? points 177 b
300.67
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-11 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Spinozistic Ethics of Bertrand Russell Kenneth Blackwell / Miękka
common.buy 321.21
River Runner J Frank Sander / Miękka
common.buy 58.93
To America and Canada with Reason Mahboob A. Khawaja / Miękka
common.buy 372.87
Peta - a Feminist's Problem with Men Moira Walker / Miękka
common.buy 243.53
Nash problem on spaces of arcs Peter Petrov / Miękka
common.buy 187.48
Mediaeval Stage, Volume I Edmund Kerchever Chambers / Miękka
common.buy 140.71
Praecepta de virtutibus Carl von Reifitz / Miękka
common.buy 221.59
Case of the Sweaty Bank Robber George Edward Stanley / Miękka
common.buy 24.82

Dumping and burning of coffee residue brought a serious environmental problem. A study was conducted to evaluate decomposition and mineralization of N from coffee residue in a pot, and its effect on soil physicochemical properties, crop yield, and apparent nutrient balance in the field. Decomposition rate (KD) was controlled by lignin (L) and nitrogen (N) contents, and L/N ratio (R2 = 0.975 , n = 36). Immobilization of soil N persisted for the entire 120 days, and release of N was controlled by lignin and cellulose contents, residue N and L/N ratio (R2 = 0.982 ). In the field, water use efficiency (WUE) increased significantly by 78% for maize. Soil amended with coffee residue showed increase in moisture content, total N (TN) and OC content. The residue increased the physicochemical properties of the soil such as moisture (38%), TN (7.6%), and OC (8%) compared to the control. Therefore, utilization of coffee residue would provide not only as an alternative source of plant nutrients but also alleviates soil fertility and reduce environmental pollution problems.

Informacje o książce

Pełna nazwa Effect of coffee residue and cropping system
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 244
EAN 9783848404551
Kod Libristo 07149162
Waga 380
Wymiary 150 x 220 x 15
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo