Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Effects of Pulsed Electric Field Processing on Milk Properties

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Effects of Pulsed Electric Field Processing on Milk Properties Kambiz Shamsi
Kod Libristo: 06830039
Wydawnictwo VDM Verlag, styczeń 2010
The quest for energy conservation by the manufacturers to reduce carbon footprint of the processes i... Cały opis
? points 165 b
280.65
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Victors Stephen E. Ambrose / Miękka
common.buy 46.87
Book on Human Nature B Yin R / Miękka
common.buy 65.76
Wenn Kinder mit dem Tod konfrontiert werden Katharina Krause / Miękka
common.buy 270.25
Violent Racism Benjamin Bowling / Miękka
common.buy 500.43
Tanzpädagogik im Sportunterricht Victoria Werner / Miękka
common.buy 222.08
Maggoty S Scott / Miękka
common.buy 62.46
Rangers' Historical Records G.M.G. Capt. Wyatt / Miękka
common.buy 131.12

The quest for energy conservation by the manufacturers to reduce carbon footprint of the processes involved in food processing and preservation and the increasing consumers demand for fresh-like quality foods have given rise to the development of emerging nonthermal processing technologies such as pulsed electric field (PEF). The PEF technology uses short high voltage pulses to inactivate spoilage organisms and pathogens in liquid foods such as milk or juices. The aim is to produce safe foods with better nutritional and sensory properties in a moderate temperature. The interest in PEF technology is increasing for processing milk or juices as a means of avoiding adverse effects of thermal treatments (e.g. pasteurisation or ultra-high temperature) such as colour alteration, flavour damage and nutrient losses. The results gained in the current work show the mild effects of PEF processing on milk properties including natural microflora, enzymes and functionality of fat and proteins. Reading of this book is recommended to all food science and food engineering students, researchers and university lecturers interested in novel methods of nonthermal processing of foods.

Informacje o książce

Pełna nazwa Effects of Pulsed Electric Field Processing on Milk Properties
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2010
Liczba stron 144
EAN 9783639222098
ISBN 3639222091
Kod Libristo 06830039
Wydawnictwo VDM Verlag
Waga 234
Wymiary 154 x 228 x 9
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo