Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Eggs in Cookery

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Eggs in Cookery Richard Hosking
Kod Libristo: 04313401
Wydawnictwo PROSPECT BOOKS, wrzesień 2007
The 25th Oxford Symposium on Food & Cookery was on the subject of Eggs in Cooking. One hundred and f... Cały opis
? points 125 b
214.15
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Knowing Christ Dallas Willard / Twarda
common.buy 103.21
tude Et dition Du "livre de la Vie Des Saints" Magali Plattet / Miękka
common.buy 680.38
Ralph Nader Reader Ralph Nader / Miękka
common.buy 71.31
Zapowiedź
Loch Lomond and the Trossachs John Barrington / Miękka
common.buy 42.52
Ever Against the Stream FRANK JEHLE / Miękka
common.buy 76.42
Collected Works of Justice Holmes Oliver Wendell Holmes / Twarda
common.buy 1 548.34
Quartett fur Paul Heide Eickmann / Miękka
common.buy 63.58
Ex Situ Conservation of Plant Genetic Resources B. V. (University of Birmingham) Ford-Lloyd / Miękka
common.buy 798.44
A Room on Lorelei Street Mary E. Pearson / Miękka
common.buy 73.01
Advances in Social Science Methodology Thompson Bruce Thompson / Twarda
common.buy 658.31

The 25th Oxford Symposium on Food & Cookery was on the subject of Eggs in Cooking. One hundred and forty delegates came from all over the world, including most of the countries of Western and Central Europe, North and South America, the Middle East and Australia, as well as Southeast Asia, China and Japan. This is by far the widest geographical distribution the Symposium has ever achieved. Contributors to the volume include Bee Wilson, Pia Lim Castillo, Ken Albala, William Rubel, Rien Fertel, Fritz Blank, Phyllis Thompson Reid, Zona Spray Stark, Ursula Heinzelmann, Herve This, Naomichi Ishige, Fuschia Dunlop, and Carolin Young. The subjects include: the cultural and social significance of eggs; the use of egg whites in building Phillippine monasteries; the classification of egg cookery by classical French chefs; the mystique of the souffle; ancient eggs in Chinese cookery; Arctic fish eggs; molecular gastronomy and eggs.

Informacje o książce

Pełna nazwa Eggs in Cookery
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2007
Liczba stron 300
EAN 9781903018545
ISBN 1903018544
Kod Libristo 04313401
Wydawnictwo PROSPECT BOOKS
Waga 590
Wymiary 174 x 246 x 25
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo