Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Egyptian Soups

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Egyptian Soups John Feeney
Kod Libristo: 13469167
Wydawnictwo The American University in Cairo Press, grudzień 2006
John Feeney, best known for his landmark documentary films and still photography that have chronicle... Cały opis
? points 38 b
64.06
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


DER KLEINE RITTER TRENK Kirsten Boie / Miękka
common.buy 93.00
L'home de la maleta ADELIA CARVALHO / Miękka
common.buy 80.23
Informatik Im Maschinenbau Klaus Henning / Miękka
common.buy 99.79
Demirin Dinozorlari Michaela Morgan / Miękka
common.buy 30.73
El violí d'Auschwitz / Miękka
common.buy 60.17
Authority And Reform Mark G Vasquez / Twarda
common.buy 200.98
ICRP Publication 121 ICRP / Miękka
common.buy 459.05
Aus dem Wingolf Wingolf / Miękka
common.buy 149.48
La acción tutorial en Educación Primaria María José Marrodán Gironés / Miękka
common.buy 53.38
Register zu Band 200 (1965) bis 225 (1977) Hubertus von Schrottenberg / Miękka
common.buy 572.62

John Feeney, best known for his landmark documentary films and still photography that have chronicled much of Egypt's life and many of its greater and lesser events over the last four decades, also happens to be something of a wizard in the kitchen, and he has finally been persuaded to share the recipes for some of his most original - and extraordinarily tasty - creations for all to enjoy: ten hot and seven cold soups of the Egyptian winter and summer. Beyond merely nutritious, Feeney's soups are either ambrosial or aphrodisiac, and sometimes both, and, with the possible exception of his legendary Creme de Truffe du Desert, for which the highly elusive desert truffle is essential, all can be made with ingredients seasonally available in Egypt and widely available in other parts of the world too. Most of the ingredients of the winter soups have been used in Egypt for thousands of years: lentils, cumin, leeks, garlic, and gargir (Egyptian rocket), with a special lettuce soup to celebrate the ancient pharaonic festival of Shamm al-Nisim and the coming of spring. It is worth putting up with the often stifling heat of July and August in Cairo to enjoy the most unusual iced summer soups. Using the melons of Sinai and the juices of pomegranates, guavas, and strawberries, these ravishing soups can also be enjoyed in more temperate lands. Each recipe is accompanied by the author's own photographs and by a wealth of little known facts about the spices, herbs, fruits, and vegetables used - the aphrodisiac power of 'dangerous' nutmeg and exotic ginger, the use of apricots - with a touch of arsenic, - and the tendency of lettuce 'to induce dreams.'

Informacje o książce

Pełna nazwa Egyptian Soups
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2006
Liczba stron 64
EAN 9789774160196
ISBN 9774160193
Kod Libristo 13469167
Waga 204
Wymiary 160 x 239 x 5
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo