Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Emulsifiers in Food Technology 2e

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Emulsifiers in Food Technology 2e Viggo Norn
Kod Libristo: 04885195
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, styczeń 2015
Emulsifiers are essential components of many industrial food recipes. They have the ability to act a... Cały opis
? points 564 b
960.82
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Laura Stamm's Power Skating Laura Stamm / Miękka
common.buy 119.03
Introducing Public Relations Keith Butterick / Twarda
common.buy 475.05
Zapowiedź
Cognition, Computing, and Cooperation Wayne Zachary / Miękka
common.buy 102.93
Beyond the Rim S. Fowler Wright / Miękka
common.buy 81.52
Management of Dementia Serge Gauthier / Miękka
common.buy 891.69
Railways of Beckenham Andrew Hajducki / Twarda
common.buy 104.02
Peter Gill Plays 2 Peter Gill / Miękka
common.buy 87.92
Forever in Love June Cotner / Twarda
common.buy 50.41
Walk On: My Life in Red Ronnie Whelan / Miękka
common.buy 46.91
Importance of Love Barbara Cartland / Miękka
common.buy 38.30
Dirty Details Marion Deutsche Cohen / Twarda
common.buy 336.21
Raising Confident Girls Elizabeth Hartley-Brewer / Miękka
common.buy 78.12
Screening America James J. Lorence / Miękka
common.buy 322.20

Emulsifiers are essential components of many industrial food recipes. They have the ability to act at the interface between two phases, and so can stabilise the desired mix of oil and water in a mayonnaise, ice cream or salad dressing. They can also stabilise gas/liquid mixtures in foams. More than that, they are increasingly employed in textural and organoleptic modification, in shelf life enhancement, and as complexing or stabilising agents for other components such as starch or protein. Applications include modifying the rheology of chocolate, the strengthening of dough, crumb softening and the retardation of staling in bread.§§This volume, now in a revised and updated second edition, introduces emulsifiers to those previously unfamiliar with their functions, and provides a state of the art account of their chemistry, manufacture, application and legal status for more experienced food technologists. Each chapter considers one of the main chemical groups of food emulsifiers. Within each group the structures of the emulsifiers are considered, together with their modes of action. This is followed by a discussion of their production / extraction and physical characteristics, together with practical examples of their application. Appendices cross-reference emulsifier types with applications, and give E-numbers, international names, synonyms and references to analytical standards and methods.§§This is a book for food scientists and technologists, ingredients suppliers and quality assurance personnel.

Informacje o książce

Pełna nazwa Emulsifiers in Food Technology 2e
Autor Viggo Norn
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2015
Liczba stron 360
EAN 9780470670637
ISBN 0470670630
Kod Libristo 04885195
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 854
Wymiary 169 x 251 x 22
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo