Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Encyclopedia of Meat Sciences

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Encyclopedia of Meat Sciences C Devine
Kod Libristo: 02703639
Wydawnictwo Elsevier Science Publishing Co Inc, sierpień 2014
The Encyclopedia of Meat Sciences, Second Edition, prepared by an international team of experts, is... Cały opis
? points 4533 b
7 704.08
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


lalylala's Beetles, Bugs and Butterflies Lydia Tresselt / Twarda
common.buy 78.68
Zapowiedź
Titanic Unseen Senan Moloney / Twarda
common.buy 127.24
Second Church Ramsay MacMullen / Twarda
common.buy 177.81
Isabel Allende: Life and Spirits Celia Correas Zapata / Twarda
common.buy 110.59
Christmas with, 1 Audio-CD Dean Martin / CD Audio
common.buy 42.97
Die Sagen von Merlin Anonymus San-Marte / Twarda
common.buy 164.54
Factors Affecting Community Participation Hussein Seid Hassen / Miękka
common.buy 280.03
So Anyway Sam Trumpold / Miękka
common.buy 76.78
History Of The Conquest Of Spain - Vol I Henry Coppee / Miękka
common.buy 156.66
Era of Expansion David M. Adamson / Twarda
common.buy 949.30
Memoirs of Napoleon - Volume 06 Louis Antoine Fauvelet de Bourrienne / Miękka
common.buy 105.70

The Encyclopedia of Meat Sciences, Second Edition, prepared by an international team of experts, is a reference work that covers all important aspects of meat science from stable to table. Its topics range from muscle physiology, biochemistry (including post mortem biochemistry), and processing procedures to the processes of tenderization and flavor development, various processed meat products, animal production, microbiology and food safety, and carcass composition. It also considers animal welfare, animal genetics, genomics, consumer issues, ethnic meat products, nutrition, the history of each species, cooking procedures, human health and nutrition, and waste management. Fully up-to-date, this important reference work provides an invaluable source of information for both researchers and professional food scientists. It appeals to all those wanting a one-stop guide to the meat sciences. * More than 200 articles covering all areas of meat sciences* Substantially revised and updated since the previous edition was published in 2004* Full color throughout

Informacje o książce

Pełna nazwa Encyclopedia of Meat Sciences
Autor C Devine
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 1712
EAN 9780123847317
ISBN 0123847311
Kod Libristo 02703639
Waga 6074
Wymiary 333 x 260 x 153
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo