Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Encyclopedia of Organic, Sustainable, and Local Food

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Encyclopedia of Organic, Sustainable, and Local Food Leslie A Duram
Kod Libristo: 04422958
Wydawnictwo University of Nebraska Press, kwiecień 2011
In 2009 First Lady Michelle Obama established an organic vegetable garden at the White House, reflec... Cały opis
? points 72 b
123.33
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-13 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Organic Food Guide Steve Meyerowitz / Miękka
common.buy 36.47
Organic Food Handbook Ken Roseboro / Miękka
common.buy 38.87
Health Benefits of Organic Food D. I. Givens / Twarda
common.buy 1 076.44
Computer Telephony Encyclopedia Richard Grigonis / Miękka
common.buy 337.42
Junkyard Jack and the Horse That Talked ADRIAN EDMONDSON / Miękka
common.buy 37.97
Talmud for Beginners Judith Z. Abrams / Miękka
common.buy 264.55

In 2009 First Lady Michelle Obama established an organic vegetable garden at the White House, reflecting the impact and popularity of the "green" food movement at even the highest levels. Global sales of organic products topped $23 billion in 2008 and have been growing 20 to 25 percent annually for the past decade. The Encyclopedia of Organic, Sustainable, and Local Food pulls together a fascinating array of diverse, interdisciplinary topics to provide a thorough overview of our current alternative food system. With increasing attention focused on organic and local food, many people are attracted to these sustainable food choices. This encyclopedia explores social concerns, economic trends, policy influences, and ecological terms in a single, comprehensive volume. The Encyclopedia of Organic, Sustainable, and Local Food features: More than 140 comprehensive, A-to-Z entries covering all aspects of organic food and farming, local food production and consumption, and sustainable food initiatives; a chronology of the years 1860-2009 detailing the history and evolution of organic and local food, including more than forty events; twenty-six photographs depicting current themes in sustainable farming and organic/local food; a bibliography listing key references for readers who wish to further investigate a specific theme

Informacje o książce

Pełna nazwa Encyclopedia of Organic, Sustainable, and Local Food
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2011
Liczba stron 504
EAN 9780803236257
ISBN 0803236255
Kod Libristo 04422958
Waga 882
Wymiary 177 x 253 x 30
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo