Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Entwicklung eines Vorgehensmodells zur Realisierung von Electronic Commerce

Język NiemieckiNiemiecki
Książka Miękka
Książka Entwicklung eines Vorgehensmodells zur Realisierung von Electronic Commerce Christian Heidrich
Kod Libristo: 01883706
Wydawnictwo Examicus Verlag, lipiec 2012
Diplomarbeit aus dem Jahr 1998 im Fachbereich BWL - Handel und Distribution, Note: 1.7, Gottfried Wi... Cały opis
? points 158 b
269.01
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Diplomarbeit aus dem Jahr 1998 im Fachbereich BWL - Handel und Distribution, Note: 1.7, Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, Sprache: Deutsch, Abstract: Electronic Commerce (EC) ist derzeit ein viel diskutiertes Thema. Die Erwartungen sind sehr hoch, nicht zuletzt weil dem EC eine glänzende Zukunft prognostiziert wird. Wie kann nun ein Unternehmen vom EC profitieren?Ziel dieser Arbeit ist es, Ordnung und Übersichtlichkeit in die Einflußfaktoren desEC zu bringen. Die verschiedenen Ansätze und Ideen zur Realisierung von EC werden dazu strukturiert in einem Vorgehensmodell zusammengeführt, um die Komplexität der EC-Problematik besser handhabbar zu machen.

Informacje o książce

Pełna nazwa Entwicklung eines Vorgehensmodells zur Realisierung von Electronic Commerce
Język Niemiecki
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 104
EAN 9783867461641
ISBN 3867461643
Kod Libristo 01883706
Wydawnictwo Examicus Verlag
Waga 145
Wymiary 148 x 210 x 6
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo