Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Escuela de pastelería vegana

Język HiszpańskiHiszpański
Książka Twarda
Książka Escuela de pastelería vegana Toni Rodriguez Segura
Kod Libristo: 38233208
Wydawnictwo Larousse, listopad 2020
Toni Rodríguez es una de las personas que más ha investigado las técnicas y los procesos de la paste... Cały opis
? points 81 b TOP TOP
139.15
Dostępna w małych ilościach Wysyłamy do 24 godzin

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 168.21
Cocina en casa los postres de Jordi Roca JORDI ROCA FONTANE / Miękka
common.buy 66.45
Zapowiedź
Vegan Cakes HARDY SARAH / Twarda
common.buy 79.32
Le petit manuel de la viennoiserie Rodolphe LANDEMAINE Miękka
common.buy 98.73
Pavlova La Meringaie / Miękka
common.buy 103.65

Toni Rodríguez es una de las personas que más ha investigado las técnicas y los procesos de la pastelería vegana y nos ofrece en este libro sus creaciones más dulces.

Las más de 100 recetas que conforman este volumen están organizadas en los siguientes apartados:

- Preparaciones básicas (margarina crema casera, leche vegetal, crema pastelera, praliné casero...)

- Bizcochos (brownie de nueces, banana bread, plumcake de limón, magdalenas...)

- Viennoiserie (brioche clásico, rollos de canela, babka, dónuts, croissants, milhojas, ensaimada...)

- Desayunos y meriendas (gofres, scones de arándanos, flapjacks, roscos de anís...)

- Cookies, sablés y tartas (cookies melosas, de chocolate, rellenas, polvorones, apple pie, tarta de chocolate...)

- Macarons y petit-fours (macarons de merengue italiano, francés, ganaches, tejas...)

- Chocolate (blanco al 35 %, con leche al 42 %, rocher, trufas...)

- Pastelería (bomba de cacahuete, carrot cake, coulant, ópera, Sacher, dacquoise, brazo de gitano de frambuesa...)

- Cremas, flanes y mousses (tiramisú, crema catalana, pastéis de Belém, flan clásico, flan parisino, mousse de chocolate...)

Con fotografías de Becky Lawton, aquellas preparaciones con procesos más complejos se han ilustrado con imágenes paso a paso.

Informacje o książce

Pełna nazwa Escuela de pastelería vegana
Język Hiszpański
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2021
Liczba stron 320
EAN 9788418473951
Kod Libristo 38233208
Wydawnictwo Larousse
Wymiary 230 x 280
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Short Stories in Spanish for Beginners Olly Richards / Miękka
common.buy 36.69
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 164.49
TOP
Team Topologies Matthew Skelton / Miękka
common.buy 87.87
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Twarda
common.buy 93.00
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 201.99
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 84.45
TOP Wyprzedaż
Korean Vegan Cookbook Joanna Lee Molinaro / Twarda
common.buy 94.61
TOP
All Day Vegan / Twarda
common.buy 82.44
TOP
Pídeme lo que quieras MEGAN MAXWELL / Miękka
common.buy 43.33
TOP
Vegan Cake Bible / Miękka
common.buy 120.15
Vegan Cakes and Other Bakes Jerome Eckmeier / Twarda
common.buy 62.03
Pâtisserie Vegan Berenice Leconte / Miękka
common.buy 184.19
200 TAPAS DE ESPA?A NUEVA ED Alberto Acosta / Miękka
common.buy 79.02

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo