Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Szanowni Klienci, z okazji święta państwowego w dniu dzisiejszym obsługa klienta będzie nieczynna. Na wszystkie wiadomości odpowiemy w najbliższym dniu roboczym. Dziękujemy za zrozumienie.

Essence of Gastronomy

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Essence of Gastronomy Peter Klosse
Kod Libristo: 02096408
Wydawnictwo Apple Academic Press Inc., luty 2014
While the primary focus of most food science books is on the food's composition or its nutritional v... Cały opis
? points 367 b
625.12
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


50 NEJZDRAVĚJŠÍCH SUPERPOTRAVIN Hamannová Brigitte / Książka
common.buy 38.32
French Gastronomy Jean-Robert Pitte / Twarda
common.buy 200.36

While the primary focus of most food science books is on the food's composition or its nutritional value, books on the science of gastronomy primarily focus on the pleasure of eating, its social function, even its taste, as is the subject of this book. Pleasure, taste, and social interaction are concepts that do not normally fit in the instrumental scientific approach. And yet, they do play a major part in our daily lives. This book introduces gastronomy as the science of flavor and tasting.

Informacje o książce

Pełna nazwa Essence of Gastronomy
Autor Peter Klosse
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 352
EAN 9781482216769
ISBN 1482216760
Kod Libristo 02096408
Waga 614
Wymiary 162 x 238 x 21
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Multipliers, Revised and Updated Liz Wiseman / Miękka
common.buy 50.13
TOP
Little Guides to Style Emma Baxter-Wright / Twarda
common.buy 199.06
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.21
TOP
Designing Great Beers Ray Daniels / Miękka
common.buy 87.97
Dinosaurs and Dioramas Richard Kissel / Miękka
common.buy 221.58
World History of Architecture, Third Edition Michael Fazio / Miękka
common.buy 229.18
Wealth of Nations Adam Smith / Miękka
common.buy 54.54
Zapowiedź
Assassin's Creed - Desmond Eric Corbeyran / Twarda
common.buy 42.43
Georgian Wine Science Bagaturia Nugzar Bagaturia / Miękka
common.buy 262.61
Food and Wine Pairing in Three Steps Jordan Shuler / Miękka
common.buy 108.68
Catching Fire Suzanne Collins / Miękka
common.buy 54.04
Pairing Food and Wine For Dummies John Szabo / Miękka
common.buy 77.96
Understanding Wine Chemistry Andrew Waterhouse / Twarda
common.buy 558.77
Gastronomy Margaret L. Arnott / Twarda
common.buy 716.30
Filmmaking Jason J. Tomaric / Miękka
common.buy 207.37

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo