Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Essentials of Food Chemistry

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Essentials of Food Chemistry Jianquan Kan
Kod Libristo: 39206199
Wydawnictwo Springer Verlag, Singapore, maj 2022
This book presents fundamental and practical information on food chemistry. Using 2-D barcodes, it i... Cały opis
? points 173 b
296.81
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Slewfoot Brom / Twarda
common.buy 101.74
TOP
Magickal Protection Damon Brand / Miękka
common.buy 57.70
TOP
Kay's Anatomy Henry Paker / Miękka
common.buy 38.40
TOP
Alone Against Fear: A Survival Horror Solo Game Andrea Sfiligoi / Miękka
common.buy 61.53
Wyprzedaż
Food of Sichuan DUNLOP FUCHSIA / Twarda
common.buy 105.16
OK Tarot: The Simple Deck for Everyone Adam J. Kurtz / Karty
common.buy 71.58
Best Thing / Miękka
common.buy 43.13
Dear Enemy / Miękka
common.buy 44.23
Field Guide to the Birds of Thailand Craig Robson / Miękka
common.buy 200.08
Brief History of Pharmacy Bob Zebroski / Miękka
common.buy 297.11
Pro .NET Performance Goldshtein / Miękka
common.buy 363.57
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Twarda
common.buy 503.24
Pharmaceutical Analysis David G. Watson / Miękka
common.buy 251.36

This book presents fundamental and practical information on food chemistry. Using 2-D barcodes, it illustrates the specific reactions and potential transformation mechanisms of food constituents during various manufacturing and storage processes, and each chapter features teaching activities, such as questions and answers, and discussions. Further, it describes various local practices and improvements in Asia. Divided into 12 chapters covering individual nutrients and components, including water, proteins, carbohydrates, lipids, vitamins, minerals, enzymes, pigments, flavoring substances, additives, and harmful constituents, it addresses their food chemistry, as well as their transformations during manufacturing processes, and typical or advanced treatments to improve food quality and safety.

Informacje o książce

Pełna nazwa Essentials of Food Chemistry
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2022
Liczba stron 564
EAN 9789811606120
Kod Libristo 39206199
Waga 878
Wymiary 155 x 235 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo