Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Evaluation of Grape Wine Industry Waste as Low Cost Biosorbent

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Evaluation of Grape Wine Industry Waste as Low Cost Biosorbent Sevgi Polat
Kod Libristo: 02961732
Wydawnictwo LAP Lambert Academic Publishing, marzec 2016
Grape residue, generated in the grape wine production after pressing process, were used as biosorben... Cały opis
? points 66 b
111.67
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-11 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Waldo (English Version) Klaus D Wagner / Miękka
common.buy 46.85
Russia Goes Dry Stephen White / Twarda
common.buy 758.49
Progress in Electro-Optics Ezio Camatini / Miękka
common.buy 261.63
'Unsinkable' Richard Freeman / Twarda
common.buy 119.24
Remapping Global Politics Yale H. Ferguson / Miękka
common.buy 217.96
Disability in the Ottoman Arab World, 1500-1800 Sara Scalenghe / Miękka
common.buy 195.72
Canterbury & East Kent, Dover & Margate Ordnance Survey / Mapa
common.buy 78.66
Islam, Politics and Youth in Malaysia Dominik M. Mueller / Twarda
common.buy 901.98
Handbuch Fur Sternfreunde Günter Dietmar Roth / Miękka
common.buy 377.20
Russische Alltagskultur Sandra Ravioli / Miękka
common.buy 70.98
Vampire Beach: Ritual Alex Duval / Miękka
common.buy 51.34
Zapowiedź
River Severn Jan Dobrzynski / Miękka
common.buy 76.27

Grape residue, generated in the grape wine production after pressing process, were used as biosorbent material for the removal of heavy metals as cobalt(II), copper(II), manganese(II) and dyes as methylene blue (MB), Rhodamine-B (RhB) and methyl orange (MO) from aqueous solutions. The influences of pH, biosorbent dosage, initial metal ion concentration, contact time and solution temperature were studied in batch mode. Langmuir, Freundlich and Temkin isotherm models were used to model the experimental equilibrium data. Experimental data were also used for determining the biosorption kinetics using pseudo-first order and pseudo-second order kinetic models. Also, thermodynamic parameters were calculated to predict the nature of were calculated to predict the nature of biosorption. All results showed that grape residue can be used as an alternative, effective, low-cost and environmentally friendly biosorbent for removal of both heavy metals and toxic dyes from aqueous media.

Informacje o książce

Pełna nazwa Evaluation of Grape Wine Industry Waste as Low Cost Biosorbent
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 60
EAN 9783659857157
Kod Libristo 02961732
Waga 107
Wymiary 150 x 220 x 4
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo