Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e

Język NiemieckiNiemiecki
Książka Miękka
Książka Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e Georg Schwedt
Kod Libristo: 09151409
Wydawnictwo Wiley-VCH Verlag GmbH, sierpień 2015
Küche und Chemie - passt das zusammen? Ja, wie Georg Schwedt in der dritten Auflage seines Experimen... Cały opis
? points 72 b
121.86
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru

Küche und Chemie - passt das zusammen? Ja, wie Georg Schwedt in der dritten Auflage seines Experimentierbuchs zum Kochen, Braten und Backen eindrücklich demonstriert. Von der Molekular- zur Suppenküche, von unterschiedliche Garverfahren bis zur analytischen Erfassung von Nährstoffverlusten beim Kochen: Mit zahlreichen Versuchen und Rezepten werden physikalisch-chemische Vorgänge beim Kochen, Braten und Backen verständlich, erfahr- und sogar genießbar!

Informacje o książce

Pełna nazwa Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen 3e
Język Niemiecki
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2015
Liczba stron 232
EAN 9783527339679
ISBN 3527339671
Kod Libristo 09151409
Wydawnictwo Wiley-VCH Verlag GmbH
Waga 456
Wymiary 172 x 245 x 15
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo