Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Fat Radish Kitchen Diaries

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Fat Radish Kitchen Diaries Ben Towhill & Phil Winser
Kod Libristo: 02676172
Wydawnictwo Rizzoli International Publications, wrzesień 2014
A vegetable-focused cookbook from the stylish and delicious New York restaurant. When the Fat Radish... Cały opis
? points 84 b
143.70
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Kitchen Diaries Nigel Slater / Twarda
common.buy 137.71
Cats in Paris Won-Sun Jang / Miękka
common.buy 56.97
Psychoanalysis (RLE: Freud) Walter A Stewart / Twarda
common.buy 808.54
Rooms in Dramatic Realism Fred Miller Robinson / Twarda
common.buy 855.64
Namen- und Sachregister zur Geschichte der Musik August Wilhelm Ambros / Miękka
common.buy 58.87
Extravagante Engländerinnen Luise Berg-Ehlers / Miękka
common.buy 48.29
Be Creative - Now! Steve Rawling / Miękka
common.buy 60.57
Manual for Marco Shaila Abdullah / Miękka
common.buy 55.48
busqueda de la salud fetal Faneite Antique Pedro / Miękka
common.buy 191.70
Life of Abraham Lincoln Henry Ketcham / Twarda
common.buy 204.27
Violence, Torture and Memory in Sri Lanka Dhana Hughes / Twarda
common.buy 902.74

A vegetable-focused cookbook from the stylish and delicious New York restaurant. When the Fat Radish opened in 2010, it instantly became a destination for the city's food, fashion, and media crowds. Its menu of uncomplicated, slightly British, vegetable-focused cooking was also a hit, with its perfect combinations of fresh, seasonal, good-for-you ingredients and unfussy, crowd-pleasing dishes. Owners Ben Towill and Phil Winser are both self-taught cooks who are passionate about good ingredients, great design, and feeding guests well. Whether preparing dishes for the restaurant or cooking at home, the duo uses produce as inspiration but never loses sight of taste and the experience, resulting in food that is as delicious and fun to eat as it is nourishing. This cookbook takes readers through a year of vegetable-focused eating, with one hundred recipes from the restaurant's constantly evolving menu, including carrot and avocado salad with hijiki and crispy kale, peach ceviche with raw fluke, Scotch eggs, and the signature Fat Radish vegetable plate. Organized by season, it features food for all hours of the day (breakfast, lunch, dinner, and dessert). Each season ends with a roast, a multi-recipe feast for entertaining. Illustrated with artful photographs, this book is at once accessible and inspiring-the best everyday cookbook out there.

Informacje o książce

Pełna nazwa Fat Radish Kitchen Diaries
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 224
EAN 9780847843343
ISBN 0847843343
Kod Libristo 02676172
Waga 1174
Wymiary 211 x 255 x 28
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo