Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Feasts and Fasts

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Feasts and Fasts Colleen Taylor Sen
Kod Libristo: 04842909
Wydawnictwo REAKTION BOOKS, listopad 2014
The second most populous country in the world after China and the seventh largest in area, India is... Cały opis
? points 74 b
126.72
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


John Gray and the Problem of Utopia John Hoffman / Twarda
common.buy 86.85
Engel und Hirten, für Orgel Klaus Uwe Ludwig / Karta
common.buy 99.14
Estudio de Pdh En Los Genes P53, P16, Apc En Cavidad Oral Francisco José Roig Vázquez / Miękka
common.buy 187.69
English Poetry of the First World War John H. Johnston / Twarda
common.buy 785.89
Carlisle People and Places Charlie Emett / Miękka
common.buy 67.06
Horizontal Gene Transfer Michael Syvanen / Twarda
common.buy 734.31
Family Matters Dave Armstrong / Miękka
common.buy 92.34
Amy Levy Linda Hunt Beckman / Twarda
common.buy 407.28

The second most populous country in the world after China and the seventh largest in area, India is unique among nations in its diversity of climates, languages, religions, tribes, customs and, of course, cuisines. Yet what is it that makes Indian food so recognizably Indian, and how did it get that way? India is at the centre of a vast network of land and sea trade routes - conduits for plants, ingredients, dishes and cooking techniques to and from the rest of the world. Foreign visitors have long marvelled at India's agricultural bounty, including its ancient indigenous plants such as lentils, aubergines, turmeric and pepper, all of which have been central to the Indian diet for thousands of years. Feasts and Fasts: A History of Indian Food is an exploration of Indian cuisine in the context of the country's religious, moral, social and philosophical development. It addresses topics such as dietary prescriptions and proscriptions, the origins of vegetarianism, culinary borrowings and innovations, the use of spices and the inseparable links between diet, health and medicine. This lavishly illustrated book gives a mouth-watering tour of India's regional cuisines, containing numerous recipes to interest and excite readers.

Informacje o książce

Pełna nazwa Feasts and Fasts
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 224
EAN 9781780233529
ISBN 1780233523
Kod Libristo 04842909
Wydawnictwo REAKTION BOOKS
Waga 992
Wymiary 159 x 243 x 28
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo