Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Fermentados Gourmet. Los fundamentos de la Paleodieta

Język HiszpańskiHiszpański
Książka Miękka
Książka Fermentados Gourmet. Los fundamentos de la Paleodieta
Kod Libristo: 15503593
Wydawnictwo Anaya Multimedia, listopad 2015
Los últimos descubrimientos científicos revelan la extraordinariaimportancia de los alimentos probió... Cały opis
? points 20 b
34.02
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Diet Myth Professor Tim Spector / Miękka
common.buy 41.11
TOP
Spanish For Beginners Juan Fernandez / Miękka
common.buy 55.08
TOP
The Two Towers John Ronald Reuel Tolkien / Twarda
common.buy 114.95
TOP
Lonely Planet Iceland Lonely Planet / Miękka
common.buy 74.34
Blade of the Immortal Deluxe Volume 2 Hiroaki Samura / Twarda
common.buy 173.63
Untold Night and Day Bae Suah / Miękka
common.buy 42.80
Disrupting the Game / Twarda
common.buy 92.30
Viscount Who Loved Me JULIA QUINN / Twarda
common.buy 94.90
Pop-Up Seasons Anna Milbourne / Leporelo
common.buy 50.69
Making Living Lovely Jordan Cluroe / Twarda
common.buy 76.83
Angelic Sigils, Keys and Calls Ben Woodcroft / Miękka
common.buy 68.15
Probability and Random Processes Grimmett / Miękka
common.buy 341.79

Los últimos descubrimientos científicos revelan la extraordinariaimportancia de los alimentos probióticos para nuestra salud física ymental.El divulgador científico y gastronómico Miguel Ángel Almodóvar y elchef Mario Sandoval, dos estrellas Michelin y firme defensor de lacocina saludable, nos presentan esta obra gastronómica y nutricionalllena de recetas basadas en la acción probiótica de los alimentosfermentados (grandes ausentes en la cocina tradicional espa?ola).El lector descubrirá los beneficios de esta tendencia culinariainspirada en la paleodieta. También aprenderá a adaptar algunasfórmulas tradicionales de la cocina asiática (como los kimchis omisos), y otras de raíz centroeuropea (como el chucrut o el kéfir) con productos clásicos de nuestra cocina. Platos exquisitos y fáciles depreparar que aportan al comensal elementos probióticos esenciales para una buena salud.En definitiva, estamos ante un libro y compendio verdaderamenterevolucionario que pone de actualidad fórmulas de cocinas foráneas con la diversidad y calidad nutricional de la gastronomía espa?ola.

Informacje o książce

Pełna nazwa Fermentados Gourmet. Los fundamentos de la Paleodieta
Język Hiszpański
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 200
EAN 9788441538733
ISBN 8441538735
Kod Libristo 15503593
Wydawnictwo Anaya Multimedia
Waga 485
Wymiary 220 x 270
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo