Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Fermentieren. Das Rezeptbuch

Język NiemieckiNiemiecki
Książka Miękka
Książka Fermentieren. Das Rezeptbuch Cosima Bellersen Quirini
Kod Libristo: 09146861
Wydawnictwo Verlag Eugen Ulmer, luty 2015
Sauerkraut, Kimchi, Miso, Ketchup, Käse und Schinken selber machen, Bier selber brauen und Brot selb... Cały opis
? points 43 b
72.89
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru

Sauerkraut, Kimchi, Miso, Ketchup, Käse und Schinken selber machen, Bier selber brauen und Brot selber backen geht mit winzigen Helfern wie Hefen und Bakterien ganz einfach. Fermentation von Lebensmitteln ist eine uralte Methode, mit der Herstellung und Haltbarmachung vieler Produkte überhaupt erst möglich wird. Fermentierte Lebensmittel sind gesund, meist sehr gut verträglich, verdauungsfördernd und immunstärkend. Lassen Sie sich inspirieren von über 250 Rezepten und Varianten!

Informacje o książce

Pełna nazwa Fermentieren. Das Rezeptbuch
Język Niemiecki
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2015
Liczba stron 128
EAN 9783800182497
ISBN 3800182491
Kod Libristo 09146861
Wydawnictwo Verlag Eugen Ulmer
Waga 443
Wymiary 162 x 236 x 11
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo