Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Flat Bread Technology

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Flat Bread Technology Jalal Qarooni
Kod Libristo: 05248291
Wydawnictwo Springer, Berlin, listopad 1995
... a useful resource for anybody engaged in the manufacture and development of flatbread.'-Food Tec... Cały opis
? points 304 b
518.12
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Rushing Waters Danielle Steel / Miękka
common.buy 40.73
Capturing Light in Oils PAUL STRISIK / Twarda
common.buy 273.57
Great Expectations Charles Dickens / Miękka
common.buy 60.75
Glass-to-metal Seals Ian W. Donald / Miękka
common.buy 329.73
Bitcoin Big Bang Brian Kelly / Twarda
common.buy 120.61
Green Hedge Witch Rae Beth / Miękka
common.buy 52.04
Wolf Faye Stine / Miękka
common.buy 53.54
Zapowiedź
Chappy Paul Chapman / Miękka
common.buy 78.97
Light Alloys Robert J. Hussey / Miękka
common.buy 1 539.87
Zapowiedź
HELBLING READERS SLUMDOG MILL Danny Boyle / Miękka
common.buy 41.23
Hong Kong Andrew / Miękka
common.buy 229.62
Tropical Agriculturalist Cocoa Guy Mossu / Miękka
common.buy 71.16
Prospects for Conservatives Russell Kirk / Miękka
common.buy 92.48

... a useful resource for anybody engaged in the manufacture and development of flatbread.'-Food Technology. This comprehensive reference provides a complete overview of flat bread, the most widely consumed bread type in the world. It brings together in-depth knowledge of the technology of flat bread production covering a wide range of topics, from the historic background of wheat, corn, rye, rice, barley, sorghum and millet cultivation to advanced research findings on flat bread technology. The author, a leading expert in the field, introduces a wealth of detailed information on flat bread technology, including: specific ingredients, formulations, production techniques, equipment requirements, quality assessment and shelf life of the final product . Both single and double layered products are explored providing developers with a thorough understanding of flat bread products from around the world and the opportunity to expand existing product lines. Special features of the text include: processing methods of over 45 types of flat breads, including pizza, pita, corn and wheat flour tortillas, foccacia, matzo, rye breads' dosai and injera; theory and practice of sourdough production; technology of synthetic and naturally occurring emulsifiers, and their applications in food and flat bread industries; and a multitude of illustrations of breads and processing steps, names and addresses of over 90 suppliers of ingredients and machinery used in the production of flat breads in United States and Canada. Flat Bread Technology is a welcome and invaluable resource to all those interested in the technical, scientific and historical background of flat breads; from the breeders of wheat and other cereal grains to technical personnel and suppliers of ingredients to milling and baking companies. It will also serve as an excellent guide to students attending baking schools and cereal and food institutions.

Informacje o książce

Pełna nazwa Flat Bread Technology
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 1996
Liczba stron 208
EAN 9780412081118
ISBN 0412081113
Kod Libristo 05248291
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 430
Wymiary 152 x 229 x 17
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo