Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Flavor Equation

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Flavor Equation
Kod Libristo: 25692476
Wydawnictwo Chronicle Books, październik 2020
Aroma, texture, sound, emotion--these are just a few of the elements that play into our perceptions...
? points 67 b
114.16
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
Invisible Women Caroline Criado Perez / Miękka
common.buy 53.97
TOP
Konejšivé signály Turid Rugaas / Twarda
common.buy 27.93
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 138.40
Falastin: A Cookbook Tara Wigley / Twarda
common.buy 110.06
The Shortest Day Susan Cooper / Twarda
common.buy 60.88
Eating Nigella Lawson / Miękka
common.buy 19.82
Vegetable Kingdom / Twarda
common.buy 95.44

Aroma, texture, sound, emotion--these are just a few of the elements that play into our perceptions of flavor. The Flavor Equation demonstrates how to convert approachable spices, herbs, and commonplace pantry items i

Informacje o książce

Pełna nazwa Flavor Equation
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2020
Liczba stron 352
EAN 9781452182698
ISBN 1452182698
Kod Libristo 25692476
Wydawnictwo Chronicle Books
Waga 1562
Wymiary 260 x 210 x 33
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Invincible Compendium Volume 1 Robert Kirkman / Miękka
common.buy 200.70
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 168.45
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Twarda
common.buy 123.08
TOP
Helmut Newton. Legacy / Twarda
common.buy 322.88
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.48
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
Moneyball Michael Lewis / Miękka
common.buy 61.98
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 164.14
TOP
Invention of Nature Andrea Wulf / Miękka
common.buy 63.29
Quilts from Tilda's Studio Tone Finnanger / Miękka
common.buy 79.21
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 336.37
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.58

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo