Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Food and Foodways in Italy from 1861 to the Present

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Food and Foodways in Italy from 1861 to the Present Emanuela Scarpellini
Kod Libristo: 09387379
Wydawnictwo Palgrave Macmillan, listopad 2015
Eating may be one of the most basic and universal human experiences, but it exhibits a kaleidoscopic... Cały opis
? points 154 b
261.85
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Sea Salt Sweet Heather Baird / Twarda
common.buy 67.65
Sehnsucht Laura F Kegler / Miękka
common.buy 65.46
Neue Schweizersagen Ernst Ludwig Rochholz / Twarda
common.buy 332.81
Virginia County Records. Volume III William Armstrong Crozier / Miękka
common.buy 83.62

Eating may be one of the most basic and universal human experiences, but it exhibits a kaleidoscopic variety across time and place not only do we not eat the same things, but the related technologies, rituals, and even the timing are in constant flux. In this lively and highly unorthodox history, acclaimed scholar Emanuela Scarpellini paints a fresco of the Italian nation by looking at its storied relationship to food. Combining historical analysis, literary excursions, and a variety of other novel techniques, Scarpellini meticulously details seven Italian meals that actually took place, and in the process offers a dazzling new perspective on the nation's history and culture.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo