Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Food Emulsifiers and Their Applications

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Food Emulsifiers and Their Applications Gerard L. Hasenhuettl
Kod Libristo: 01421368
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., październik 2010
The improved second edition of Food Emulsifiers and their Applications integrates theoretical backgr... Cały opis
? points 385 b
655.45
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Legende vom Glück des Menschen Peggy Mädler / Twarda
common.buy 62.56
Fass Honig und ein Loeffel Gift Botho Kirsch / Miękka
common.buy 107.97
Trends in Computer Aided Innovation Noel León-Rovira / Miękka
common.buy 516.53
Elgar Piano Album Sue Kay / Książka
common.buy 205.97
Die Metallh ttenkunde Karl A. M. Balling / Miękka
common.buy 285.01
Reviews of Environmental Contamination and Toxicology Dr. George W. Ware / Miękka
common.buy 511.94
Food Powders Enrique Ortega-Rivas / Miękka
common.buy 655.45
Bilderbuch Ohne Bilder Hans Christian Andersen / Miękka
common.buy 95.89
Non-Formal Education Alan Rogers / Miękka
common.buy 850.15

The improved second edition of Food Emulsifiers and their Applications integrates theoretical background with practical orientation and serves as a highly significant reference on the applications of emulsifiers in food systems. It offers practitioners an overview of the manufacture, analysis, physical properties, interactions and applications of emulsifiers used in processed food. The book is written for food technologists as well as R&D and product development personnel.Thoroughly revised and updated, the second edition of Food Emulsifiers and their Applications integrates theoretical background with practical orientation and serves as the definitive reference on subject. It offers practitioners an overview of the manufacture, analysis, physical properties, interactions and applications of emulsifiers used in processed food. Written for food technologists as well as R & D and product development personnel, begins with the design and preparation of emulsifiers (including interactions with other food ingredients), which leads in to product categories, including dairy, infant nutrition, bakery, confectionery, and margarine, followed by nutrition improvement and processing techniques.§Gerard L. Hasenhuettl is a consultant in Port Saint Lucie, Florida.§Richard W. Hartel is a Professor of Food Engineering in the Department of Food Science at the University of Wisconsin, Madison, Wisconsin.

Informacje o książce

Pełna nazwa Food Emulsifiers and Their Applications
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2010
Liczba stron 426
EAN 9781441925909
ISBN 1441925902
Kod Libristo 01421368
Waga 670
Wymiary 155 x 235 x 24
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo