Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Food Hygiene, Microbiology and HACCP

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Food Hygiene, Microbiology and HACCP S. Forsythe
Kod Libristo: 02174852
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., marzec 2013
Food microbiology is a fascinating and challenging science. It is also very demanding with a constan... Cały opis
? points 154 b
261.68
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne Kathleen Rowling / Miękka
common.buy 32.60
TOP
Poem for Every Night of the Year Allie Esiri / Twarda
common.buy 92.24
TOP
It Starts with Us Colleen Hoover / Miękka
common.buy 56.04
TOP
Creative Illustration Andrew Loomis / Twarda
common.buy 139.71
TOP
What They Teach You at Harvard Business School Philip Delves Broughton / Miękka
common.buy 53.74
Improve your sight-reading! Piano Grade 3 Paul Harris / Miękka
common.buy 41.97
Meat PUHARICH ANTHONY / Twarda
common.buy 137.62
Vietnam MAX HASTINGS / Twarda
common.buy 169.73
HACCP S. Mortimore / Miękka
common.buy 469.91
Encyclopedia of Food Safety Yasmine Motarjemi / Twarda
common.buy 6 694.94
High Noon - Zwölf Uhr mittags Fred Zinnemann / Blu-ray
common.buy 44.47
HACCP Merle D. Pierson / Miękka
common.buy 261.68
Food Hygiene, Quality & Safety Kaddour Ziani / Miękka
common.buy 208.32

Food microbiology is a fascinating and challenging science. It is also very demanding with a constantly changing sea of guidelines, regulations and equip ment. Public concerns over food safety issues can overemphasize certain risks and detract from the normal hygienic practice of food manufacturers. This new edition aims to update anyone concerned with the hygienic production of food on key issues of HACCP, food microbiology and the methods of microbe detection. I have taken a 'crystal ball' approach to certain topics. The use of rapid techniques such as lux gene technology and polymerase chain reaction (DNA probes) are progressing so rapidly in the research laboratory that when this book is in print the techniques may be more readily available. New methods for investigating viral gastroenteritis due to small round structured viruses (SRSV) have been developed past the 'research' stage and may become more standard in the next few years. Undoubtedly this will alter our understanding of the prevalence of viral food poisoning. I have also included issues such as new variant CJD (associated with BSE infected cattle) which at the time of writing has only caused the deaths of 20 people, but due to the uncertain incubation time could be a far more serious problem. In the UK there has been a much publicised outbreak of Escherichia coli 0157:H7 which has resulted in a government inquiry and the recommenda tion of the generic HACCP approach. Hence this approach to HACCP imple mentation has been included.

Informacje o książce

Pełna nazwa Food Hygiene, Microbiology and HACCP
Autor S. Forsythe
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 449
EAN 9781461359197
ISBN 1461359198
Kod Libristo 02174852
Waga 712
Wymiary 155 x 235 x 25
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo