Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Food Law and Regulation for Non-Lawyers

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Food Law and Regulation for Non-Lawyers Marc C. Sanchez
Kod Libristo: 18368687
Wydawnictwo Springer International Publishing AG, marzec 2018
The book offers a succinct overview of key topics and core concepts for food scientist, quality mana... Cały opis
? points 241 b
409.77
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
TASCHEN's Bookstand / Twarda
common.buy 210.22
TOP
You Learn by Living Eleanor Roosevelt / Miękka
common.buy 51.35
Zarządzanie czasem Brian Tracy / Miękka
common.buy 32.30
Category Management in Purchasing Jonathan O'Brien / Twarda
common.buy 297.58
Do Not Say We Have Nothing Madeleine Thien / Miękka
common.buy 41.28
Food Law in the United States Michael T. Roberts / Twarda
common.buy 767.70
EU Food Law Caoimhin MacMaolain / Miękka
common.buy 571.73
Revolution oder Evolution Tomas Sedlacek / Twarda
common.buy 55.24
Zapowiedź
Food Law Katherine Thompson / Miękka
common.buy 808.29
Food Law and Regulation for Non-Lawyers Marc C Sanchez / Miękka
common.buy 307.95
Foundations of EU Food Law and Policy ALEMANNO / Miękka
common.buy 336.87

The book offers a succinct overview of key topics and core concepts for food scientist, quality managers, and others who need to understand the regulation of food in the U.S. This book was designed and modeled after a six-week introduction to food law course currently taught at Northeastern University. Like most graduate programs, the Master of Science in regulatory affairs program, seeks only to give students an introduction to law and regulation. Other course books designed for teaching law students cover a breadth and depth of topics unsuitable for this purpose. Food Law and Regulation for Non-Lawyers serves as a practical tool for regulatory professionals. The second edition includes critical updates on the Food Safety Modernization Act. FSMA is the first change to the food safety laws in over 70 years. The seven foundational rules, finalized in 2015, are discussed in detail. The new edition also includes other regulatory updates like the new Nutrition Fact Panel, changes to the definition of fiber, and the FDA's attempt to regulate the widely used "healthy" claim.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo