Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Food Microbiology Michael P. Doyle
Kod Libristo: 22527939
Wydawnictwo American Society for Microbiology, czerwiec 2019
Since its introduction in 1997, the purpose of Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers has bee... Cały opis
? points 514 b
878.04
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 11-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


Food Processing Technology P.J. Fellows / Twarda
common.buy 435.65

Since its introduction in 1997, the purpose of Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers has been to serve as an advanced reference that explores the breadth and depth of food microbiology. Thoroughly updated, the new Fifth Edition adds coverage of the ever-expanding tool chest of new and extraordinary molecular methods to address many of the roles that microorganisms play in the production, preservation, and safety of foods. Sections in this valuable reference cover material of special significance to food microbiology such as: * stress response mechanisms, spores, and the use of microbiological criteria and indicator organisms * commodity-oriented discussion of types of microbial food spoilage and approaches for their control * the major foodborne pathogens, including diseases, virulence mechanisms, control measures, and up-to-date details on molecular biology techniques * state-of-the-science information on food preservation approaches, including natural antimicrobials and the use of bacteriophages in controlling foodborne pathogens * beneficial microbes used in food fermentations and to promote human and animal health * updated chapters on current topics such as antimicrobial resistance, predictive microbiology, and risk assessment This respected reference provides up-to-the-minute scientific and technical insights into food production and safety, readily available in one convenient source.

Informacje o książce

Pełna nazwa Food Microbiology
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2019
Liczba stron 1100
EAN 9781555819965
ISBN 1555819966
Kod Libristo 22527939
Waga 2528
Wymiary 290 x 229 x 40
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 208.55
TOP Nowość
More Days at the Morisaki Bookshop Satoshi Yagisawa / Miękka
common.buy 47.60
TOP
Women, Food and Hormones Sara Gottfried / Miękka
common.buy 79.07
Jamie's Food Tube: The Pasta Book Gennaro Contaldo / Miękka
common.buy 42.99
Food Microbiology Adams Moss Mcclure / Twarda
common.buy 209.85
The Origin of Species Charles Darwin / Miękka
common.buy 31.76
Immunity Food Fix Cookbook Sarah Steffens / Miękka
common.buy 92.70
Food Microbiology Thomas J. Montville / Twarda
common.buy 520.44
Modern Food Microbiology James M. Jay / Twarda
common.buy 411.80
Gram-Positive Pathogens Third Edition Vincent A. Fischetti / Twarda
common.buy 793.35
Analytical Microbiology Methods A. Fox / Miękka
common.buy 797.76

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo