Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Food Preservatives Grahame W. Gould
Kod Libristo: 06797797
Wydawnictwo Springer, Berlin, lipiec 2013
For centuries man has treated food to prolong its edible life, and nowadays both traditional and mod... Cały opis
? points 467 b
793.83
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Groundwater in Urban Development World Bank / Miękka
common.buy 110.79
Structural Dynamics G. I. Schueller / Miękka
common.buy 516.18
Child in Latin America C. S. C. Ernest J. Bartell / Twarda
common.buy 648.72
FLOWERING TREE John Adams / Pierścieniowa
common.buy 507.11
Zapowiedź
Invitation to Computer Science Judith Gersting / Miękka
common.buy 442.88
Nanotechnology 2009 CD ROM NSTI / Digital CD
common.buy 1 379.83
Rechtsstaat und Demokratie Michael Becker / Miękka
common.buy 284.81
Western Portraiture, and Emigrants' Guide Daniel S Curtiss / Miękka
common.buy 143.90
Encyclopedia of the Alkaloids John S. Glasby / Miękka
common.buy 516.18
Set Theory of the Continuum Haim Judah / Miękka
common.buy 516.18

For centuries man has treated food to prolong its edible life, and nowadays both traditional and modern preservatives are used widely to ensure the satisfactory maintenance of quality and safety of foods. There continues to be increased public concern about the use of food additives, including preservatives, resulting from a perception that some of them may have deleterious effects on health. However, as eating habits have changed with an emphasis on what has been popularly termed a `healthy diet', there is at the same time a concern that reduction in preservative usage could lead to loss of safety and protection from food poisoning. While some preservatives are coming under increasing regulatory pressure others, particularly more natural ones, are receiving increased attention and gaining in importance and acceptability.§This book supports the continued safe and effective use of preservatives within these current constraints. It therefore gives detailed information on the practical use of the major antimicrobial preservatives. Uniquely, it couples this with current understanding of their modes of action, at the levels of cellular physiology and biochemistry, in such a way as to provide a sound scientific basis for their efficacy. Such an approach also encourages the future logical development and use of preservatives. §

Informacje o książce

Pełna nazwa Food Preservatives
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 380
EAN 9781475710069
ISBN 1475710062
Kod Libristo 06797797
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 758
Wymiary 178 x 254 x 21
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo