Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Food Processing Technology

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Food Processing Technology P J Fellows
Kod Libristo: 13493835
Wydawnictwo Elsevier Books, październik 2016
Food Processing Technology: Principles and Practice, Fourth Edition, has been updated and extended t... Cały opis
? points 308 b
525.35
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Powerless Roberts Lauren / Miękka
common.buy 41.48
TOP
Divine Rivals Rebecca Ross / Twarda
common.buy 52.91
TOP
Circe Madeline Miller / Miękka
common.buy 32.06
TOP
Titan Ron Chernow / Miękka
common.buy 79.27
TOP
Between Heaven and Earth Harriet Beinfield / Miękka
common.buy 82.27
TOP
Thailand: The Cookbook Jean-Pierre Gabriel / Książka
common.buy 191.31
TOP
Lonely Planet Central America Lonely Planet / Miękka
common.buy 83.68
Food and Beverage Management Cousins / Miękka
common.buy 227.80
Wyprzedaż
Orphanage Reilly Costigan-Humes / Miękka
common.buy 55.51
Supplement Pyramid Michael A. Smith / Twarda
common.buy 89.49
Knitting Ganseys, Revised and Updated Beth Brown-Reinsel / Twarda
common.buy 107.63
Science of Bakery Products William P Edwards / Twarda
common.buy 150.32
Safe Food Marion Nestle / Miękka
common.buy 162.25
Food Processing Technology P J Fellows / Miękka
common.buy 383.64
Food Chemistry H D Belitz / Miękka
common.buy 658.25

Food Processing Technology: Principles and Practice, Fourth Edition, has been updated and extended to include the many developments that have taken place since the third edition was published. The new edition includes an overview of the component subjects in food science and technology, processing stages, important aspects of food industry management not otherwise considered (e.g. financial management, marketing, food laws and food industry regulation), value chains, the global food industry, and over-arching considerations (e.g. environmental issues and sustainability). In addition, there are new chapters on industrial cooking, heat removal, storage, and distribution, along with updates on all the remaining chapters. This updated edition consolidates the position of this foundational book as the best single-volume introduction to food manufacturing technologies available, remaining as the most adopted standard text for many food science and technology courses. Updated edition completely revised with new developments on all the processing stages and aspects of food industry management not otherwise considered (e.g. financial management, marketing, food laws, and food industry regulation), and moreIntroduces a range of processing techniques that are used in food manufacturingExplains the key principles of each process, including the equipment used and the effects of processing on micro-organisms that contaminate foodsDescribes post-processing operations, including packaging and distribution logisticsIncludes extra textbook elements, such as videos and calculations slides, in addition to summaries of key points in each chapter

Informacje o książce

Pełna nazwa Food Processing Technology
Autor P J Fellows
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2016
Liczba stron 1152
EAN 9780081019078
ISBN 0081019076
Kod Libristo 13493835
Wydawnictwo Elsevier Books
Waga 2022
Wymiary 153 x 232 x 61
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo