Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Food Processing

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Food Processing Anilkumar G. Gaonkar
Kod Libristo: 04612053
Wydawnictwo Elsevier Science & Technology, październik 1995
Sustained developments in various branches of science and technology have resulted in considerable i... Cały opis
? points 1097 b
1 865.18
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Pasta Queen Nadia Caterina Munno / Twarda
common.buy 101.38
TOP
Out Natsuo Kirino / Miękka
common.buy 53.78
Honey Girl Morgan Rogers / Miękka
common.buy 47.39
Ghosts We Keep / Twarda
common.buy 69.05
Understanding Financial Statements Aileen Ormiston / Miękka
common.buy 248.48
Cupcakes & Muffins Carol Pastor / Twarda
common.buy 69.55
Therapy (Alex Delaware series, Book 18) Jonathan Kellerman / Miękka
common.buy 46.89
Asperger Syndrome, Adolescence, and Identity Harvey Molloy / Miękka
common.buy 118.35
Iron Hunt Marjorie M Liu / Miękka
common.buy 37.91
Trinitarian Theology Today Christoph Schwobel / Twarda
common.buy 674.81
Porphyrin Handbook Roger Guilard / Twarda
common.buy 3 104.94
Holy Mayhem Pat G'Orge-Walker / Miękka
common.buy 77.93

Sustained developments in various branches of science and technology have resulted in considerable improvements in food processing methods. These new processing technologies have in turn contributed to enhancement of the quality and acceptability of foods. The aim of this book is to assemble, for handy reference, new developments pertaining to selected food processing technologies. Food processing methods covered include: NMR imaging, on-line NMR, on-line sensors, ultrasonics, synchrotron radiation to study fast events, membrane processing, bioseparation, high pressure processing, aseptic processing, irradiation, freezing, extrusion and extraction technologies. The book, adequately referenced and illustrated with numerous figures and tables, is a valuable reference for scientists, engineers, and technologists in industries and government laboratories involved in food processing, food research and/or development, and also for faculty, advanced undergraduate, graduate and postgraduate students from the Food Science, Food Engineering, and Agricultural Engineering departments.

Informacje o książce

Pełna nazwa Food Processing
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 1995
Liczba stron 330
EAN 9780444815002
ISBN 0444815007
Kod Libristo 04612053
Waga 790
Wymiary 187 x 235
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo