Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

FOOD SAFETY MANAGEMENT

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka FOOD SAFETY MANAGEMENT YASMINE MOTARJEMI
Kod Libristo: 36677690
Wydawnictwo ELSEVIER ST08 A, październik 2021
Food Safety Management: A Practical Guide for the Food Industry, Second Edition continues to present... Cały opis
? points 612 b
1 041.86
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


The Art of Intuition Sophy Burnham / Miękka
common.buy 92.64
Food Microbiology Adams Moss Mcclure / Twarda
common.buy 209.28
Science of Nutrition Rhiannon Lambert / MP3
common.buy 49.06
HACCP Sara Mortimore / Twarda
common.buy 563.60
Food Safety Management Yasmine Motarjemi / Twarda
common.buy 1 035.06
Food Safety and-or HACCP Jahangir Asadi / Twarda
common.buy 207.98
The ISO 9001 / Twarda
common.buy 221.38
Food hygiene and safety / Miękka
common.buy 127.02
EL ORACULO DEL ARCANGEL ANIMAL COOPER / Książka
common.buy 110.23

Food Safety Management: A Practical Guide for the Food Industry, Second Edition continues to present a comprehensive and integrated, practical approach to the management of food safety throughout the production chain. While many books address specific aspects of food safety, no other book guides you through the various risks associated with each sector of the production process or alerts you to the measures needed to mitigate those risks. This new edition provides new practical examples of incidents and their root causes highlighting pitfalls in food safety management and provides key insight into the means of avoiding them. Each section addresses its subject in terms of relevance and application to food safety and, where applicable, spoilage. It covers all types of risks (e.g., microbial, chemical, physical) associated with each step of the food chain. Addresses risks and controls at various stages of the food supply chain based on food type, including a generic HACCP study and new information on FSMA Covers the latest emerging technologies for ensuring food safety Includes observations on what works and what does not on issues in food safety management Provides practical guidelines for the implementation of elements of the food safety assurance system Explains the role of different stakeholders of the food supply

Informacje o książce

Pełna nazwa FOOD SAFETY MANAGEMENT
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2021
Liczba stron 1192
EAN 9780128200131
ISBN 0128200138
Kod Libristo 36677690
Wydawnictwo ELSEVIER ST08 A
Wymiary 216 x 276
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo