Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant & Food Service Food Costs

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant & Food Service Food Costs Douglas Robert Brown
Kod Libristo: 06448209
Wydawnictwo Atlantic Publishing Co, styczeń 2003
This new series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of... Cały opis
? points 33 b
56.86
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Appalachian White Oak Basketmaking Cynthia Taylor / Miękka
common.buy 216.98
Fire in the Crucible John Briggs / Miękka
common.buy 91.94
Word of a Prince Maria Perry / Miękka
common.buy 149.01
Violence and Racism in Football Brett Bebber / Twarda
common.buy 951.40
Malnutrition / Twarda
common.buy 653.76
Giving Heart M. J. Ryan / Twarda
common.buy 64.86
State of Food and Agriculture 2010-11 Food and Agriculture Organization of the United Nations / Miękka
common.buy 392.09
Zapowiedź
Second Rising Catherine M. A. Wiebe / Miękka
common.buy 71.85
Rash Resolve and Life's Progress Carol Stewart / Twarda
common.buy 809.78
Rac(e)Ing To The Right George S. Schuyler / Miękka
common.buy 150.01
Literature of Chemistry Judith A Douville / Miękka
common.buy 334.72
Natural Gas Systems / Miękka
common.buy 391.89
History Of Wool And Woolcombing (1889) Burnley James / Miękka
common.buy 186.99
Four Gospels on Sunday G Lathrop / Twarda
common.buy 151.61

This new series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of the Food Service Professional are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today.These step-by-step guides on a specific management subject range from finding a great site for your new restaurant to how to train your wait staff and literally everything in between. They are easy and fast -to-read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is ""boiled down"" to the essence. They are filled to the brim with up to date and pertinent information.The books cover all the bases, providing clear explanations and helpful, specific information. All titles in the series include the phone numbers and web sites of all companies discussed. What you won

Informacje o książce

Pełna nazwa Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant & Food Service Food Costs
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2003
Liczba stron 144
EAN 9780910627160
ISBN 9780910627160
Kod Libristo 06448209
Waga 146
Wymiary 136 x 204 x 9
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo