Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Foodinformatics Karina Martinez-Mayorga
Kod Libristo: 14208552
Wydawnictwo Springer International Publishing AG, wrzesień 2016
The explosion in the generation of information parallels the explosion of computational resources. T... Cały opis
? points 304 b
516.53
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Calling in "The One" Katherine Woodward Thomas / Miękka
common.buy 58.37
TOP
These Violent Delights Micah Nemerever / Twarda
common.buy 94.90
TOP
The Wild Unknown Pocket Tarot Kim Krans / Karty
common.buy 69.25
TOP
My Crochet Doll Isabelle Kessedjian / Miękka
common.buy 60.57
TOP
Lonely Planet USA Planning Map Lonely Planet / Mapa
common.buy 24.14
TOP
Scythians / Miękka
common.buy 92.30
TOP
Five Minutes in the Morning Aster / Miękka
common.buy 53.58
TOP
Saab 9-3 Petrol And Diesel Haynes Publishing / Miękka
common.buy 142.50
Anne of Green Gables L M Montgomery / Twarda
common.buy 56.77
Such a Fun Age / Miękka
common.buy 37.41
Przepisy diety ketogenicznej Fife Bruce / Miękka
common.buy 40.31
American Born Chinese Gene Leun Yang / Miękka
common.buy 67.65

The explosion in the generation of information parallels the explosion of computational resources. The use of computers to collect, store and manipulate chemical information is at the heart of chemoinformatics. These methodologies, whose main target thus far has been the pharmaceutical field, are general and can be applied to other types of chemical data sets, such as those containing food chemicals. While the use of chemical information methodologies to address food-related challenges is still in its infancy, interest is growing and will continue to do so as the methods prove useful, particularly for providing practical solutions to food industry challenges. Foodinformatics gives an overview of basic concepts, applications, tools and perspectives of the emerging field of foodinformatics. The book is an important addition to the literature and will be of interest of food chemists, nutritionists, informaticians and scientists of related fields. About the Editors Karina Martínez-Mayorga, Instituto de Química, UNAM, Mexico City, México and Torrey Pines Institute for Molecular Studies, Port St. Lucie, FL, USA José Luis Medina-Franco, Instituto de Química, UNAM, México City, México, and Torrey Pines Institute for Molecular Studies, Port St. Lucie, FL, USA

Informacje o książce

Pełna nazwa Foodinformatics
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 251
EAN 9783319378367
ISBN 3319378368
Kod Libristo 14208552
Waga 4044
Wymiary 155 x 235 x 14
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo