Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Forager Handbook

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Forager Handbook Miles Irving
Kod Libristo: 04014655
Wydawnictwo Ebury Publishing, lipiec 2009
At any time, in any place, food is there for the taking - if only we knew how and where to look. Mil... Cały opis
? points 108 b
182.96
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Milk and Honey Rupi Kaur / Miękka
common.buy 49.95
TOP
Night Voyage, The Daria Song / Miękka
common.buy 56.73
TOP
Nevermore Rob Thurman / Miękka
common.buy 31.40
Muhammad Karen Armstrong / Miękka
common.buy 58.92
Cut Flower Patch Louise Curley / Twarda
common.buy 114.86
Fullmetal Alchemist, Vol. 13 Hiromu Arakawa / Miękka
common.buy 32.40
Kieslowski on Kieslowski Krzysztof Kieslowski / Miękka
common.buy 90.73
The New Cold War Edward Lucas / Miękka
common.buy 82.75
Roger's Version John Updike / Miękka
common.buy 60.51
Wet Men Francois Rousseau / Twarda
common.buy 218.36
Kitchen Diaries Nigel Slater / Miękka
common.buy 122.54
The Hermione Emmanuel De Fontainieu / Twarda
common.buy 228.03
Hansel and Gretel in Full Score Engelbert Humperdinck / Miękka
common.buy 189.14
Revolutionizing Education with Digital Ink Tracy Hammond / Twarda
common.buy 439.42
Sociable Cities Peter Hall / Miękka
common.buy 336.81

At any time, in any place, food is there for the taking - if only we knew how and where to look. Miles Irving makes his living out of foraging - in this unique, authentic guide, he reveals the how, why, what and where of this lost art, a way of life that is becoming increasingly popular as more and more of us pursue an eco-friendly and sustainable lifestyle. This ground-breaking handbook tells you how to recognise the rich variety of wild food that surround us, whether in the city or countryside. From wasteground to woodland, from clifftop to coastland, edible plants flourish year in, year out. Spring is when wild garlic flourishes in shady woodlands; summer is the time for marsh samphire in the salt-marshes; autumn heralds an abundance of fruits and nuts. Many of these plants - nettles, dandelions, fat hen, sorrel - grow so profusely they are considered a nuisance. Yet they offer fantastic food possibilities and are rich in nutrients. Assiduously researched, packed with information and enlivened with anecdotes and more than 330 photographs, The Forager Handbook is a milestone publication marking the way forward for the future of British food. And for each plant family, Miles gives ideas for using foraged ingredients in the kitchen. With recipes from some of the most exciting chefs working in Britain today, including Sam and Sam Clark, Mark Hix and Richard Corrigan, and coverage of techniques like drying, pickling and making cordials, this book will take readers on a voyage of discovery. Foraging was something our ancestors did instinctively - this book truly connects us with our past and our future. Discover a secret world of edible possibilities - all freely available.

Informacje o książce

Pełna nazwa Forager Handbook
Autor Miles Irving
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2009
Liczba stron 416
EAN 9780091913632
ISBN 0091913632
Kod Libristo 04014655
Wydawnictwo Ebury Publishing
Waga 1034
Wymiary 197 x 254 x 33
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo