Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

French Country Cooking

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka French Country Cooking Elizabeth David
Kod Libristo: 04023614
Wydawnictwo Penguin Books, kwiecień 2001
French Country Cooking - first published in 1951 - is filled with Elizabeth David's authentic recipe... Cały opis
? points 36 b
60.82
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


Bake With Anna Olson Anna Olson / Twarda
common.buy 111.04
French Provincial Cooking Elizabeth David / Miękka
common.buy 69.84

French Country Cooking - first published in 1951 - is filled with Elizabeth David's authentic recipes drawn from across the regions of France. "Her books are stunningly well written ...full of history and anecdote". (Observer). Showing how each area has a particular and unique flavour for its foods, derived as they are from local ingredients, Elizabeth David explores the astonishing diversity of French cuisine. Her recipes range from the primitive pheasant soup of the Basque country to the refined Burgundian dish of hare with cream sauce and chestnut puree. French Country Cooking is Elizabeth David's rich and enticing cookbook that will delight and inspire cooks everywhere. Elizabeth David (1913-1992) is the woman who changed the face of British cooking. Having travelled widely during the Second World War, she introduced post-war Britain to the sun-drenched delights of the Mediterranean and her recipes brought new flavours and aromas into kitchens across Britain. After her classic first book Mediterranean Food followed more bestsellers, including French Country Cooking, Summer Cooking, French Provincial Cooking, Italian Food, Elizabeth David's Christmas and At Elizabeth David's Table.

Informacje o książce

Pełna nazwa French Country Cooking
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2001
Liczba stron 208
EAN 9780140299779
ISBN 0140299777
Kod Libristo 04023614
Wydawnictwo Penguin Books
Waga 152
Wymiary 130 x 198 x 14
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 334.73
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.30
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Twarda
common.buy 210.05
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Miękka
common.buy 71.25
Kitchen in France Mimi Thorisson / Twarda
common.buy 134.09
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.17
Zapowiedź
James Martin's French Adventure James Martin / Twarda
common.buy 115.44
Vegan Street Food Jackie Kearney / Twarda
common.buy 88.09
French Provincial Cooking Elizabeth David / Twarda
common.buy 69.84
Book of Mediterranean Food Elizabeth David / Miękka
common.buy 60.82
My Asian Kitchen JOYCE JENNIFER / Twarda
common.buy 92.70

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo