Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

French Revolution

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka French Revolution Roux
Kod Libristo: 19429274
Wydawnictwo Orion Publishing Co, październik 2018
Michel Roux Jr's delicious collection of French recipes for the modern home cook.
? points 81 b
138.20
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 174.06
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 195.79
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 161.14
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Twarda
common.buy 179.56
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 164.14
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Turkish Cookbook Musa Dagdeviren / Twarda
common.buy 179.67
TOP
China: The Cookbook Kei Lum Chan / Twarda
common.buy 148.12
TOP
Silver Spoon Classic Phaidon / Twarda
common.buy 195.39
Chocolate Ferrandi Paris / Twarda
common.buy 109.26
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Twarda
common.buy 119.67
Mastering Bread Marc Vetri / Twarda
common.buy 105.85
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Twarda
common.buy 131.89
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Twarda
common.buy 85.62
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Twarda
common.buy 144.51

Michel Roux Jr's delicious collection of French recipes for the modern home cook.

Informacje o książce

Pełna nazwa French Revolution
Autor Roux, Michel, Jr.
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2018
Liczba stron 304
EAN 9781409169246
ISBN 9781409169246
Kod Libristo 19429274
Wydawnictwo Orion Publishing Co
Waga 1180
Wymiary 197 x 247 x 29
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 272.71
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Twarda
common.buy 95.44
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.89
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 190.98
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.48
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
Zaitoun Yasmin Khan / Twarda
common.buy 100.04
TOP
Mastering Pasta David Joachim / Twarda
common.buy 95.44
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Twarda
common.buy 115.37
TOP
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Twarda
common.buy 268.50
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 115.57
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Miękka
common.buy 60.78
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.97
Pasta Antonio Carluccio / Twarda
common.buy 70.00
Italian Cooking School, Ice Cream The Silver Spoon Kitchen / Miękka
common.buy 52.07

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo