Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Fresh Citrus Fruits

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Fresh Citrus Fruits Wilfred F. Wardowski
Kod Libristo: 06797700
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., listopad 2012
World production of citrus fruits continues an upward trend. Total world citrus production in 1961 a... Cały opis
? points 304 b
517.33
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


HIIT Bible Steve Barrett / Miękka
common.buy 71.15
Zapowiedź
Water Shall Refuse Them Lucie McKnight Hardy / Miękka
common.buy 46.97
Varicella-zoster Virus Allison Abendroth / Miękka
common.buy 1 305.72
Homevoter Hypothesis William A. Fischel / Miękka
common.buy 165.41
Indiana Conference 2012 Journal Methodist Church / Miękka
common.buy 140.52
Silicon in Agriculture L. E. Datnoff / Twarda
common.buy 663.05
David Mitchell Wendy Knepper / Twarda
common.buy 348.01
Globalized Fruit, Local Entrepreneurs Douglas Southgate / Twarda
common.buy 335.92

World production of citrus fruits continues an upward trend. Total world citrus production in 1961 amounted to about 24 MMT (69% oranges, 11 % tangerines, 11% lemons and limes, and 9% grapefruit) and is projected in 1990 at about 71 MMT (69% oranges, 14% tangerines, 10% lemons and limes, and 7% grape fruit). More than 125 countries and territories produce some type of citrus fruit; however, nearly 70% of the world total (54 MMT) in 1983 was accounted for by the ten largest producers, viz., United States (22.2%), Brazil (18.6%), Japan (6.6%), Spain (5.5%), Italy (4.8%), Mexico (4.0%), Argentina (2.8%), Israel (2.6%), Turkey (2.6%), and Egypt (1.8%). In 1983, about 60% of world citrus production was consumed in fresh form. During the 1960s and 1970s, fresh consumption increased at an average rate of about 4% per year; however, projections for the 1980s and 1990s show an annual average rate of only 2%. Countries differ in the utilization of their citrus crop. As an example, Mediterranean Basin countries use 80% of their production in fresh form, whereas the two largest citrus producers, the United States and Brazil, use less than 40% of their production in fresh form. The Mediterranean Basin countries are also the largest exporters of fresh citrus, accounting for about 75% of the world total. The major fresh citrus fruits exported in 1981 were oranges, (58%), tangerines (15%), lemons and limes (15%), and grapefruit (12%).

Informacje o książce

Pełna nazwa Fresh Citrus Fruits
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 571
EAN 9781468487947
ISBN 1468487949
Kod Libristo 06797700
Waga 896
Wymiary 155 x 235 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo