Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Fruit Processing: Nutrition, Products, and Quality Management

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Fruit Processing: Nutrition, Products, and Quality Management Philip R. Ashurst
Kod Libristo: 01399618
Wydawnictwo Springer, Berlin, listopad 1999
Consumption of food products based on or containing fruit is increasing as consumers in the develope... Cały opis
? points 467 b
797.76
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Elita zabijáků Michael Smith / Miękka
common.buy 17.03
E-leader Robert Hargrove / Twarda
common.buy 203.54
Geography Matters in Ancient Greece Melanie Waldron / Miękka
common.buy 34.97
Geister und arme Seelen Marco Schulz / Miękka
common.buy 161.95
Great Financial Plumbing Karel Lannoo / Miękka
common.buy 327.21
Technology of Dairy Products Ralph Early / Twarda
common.buy 1 030.17
Gender Justice and Legal Pluralities Rachel Sieder / Miękka
common.buy 286.43
Happy Hours: Alcohol in a Woman's Life Devon Jersild / Miękka
common.buy 54.81
Bulbs for Warm Climates Thad M. Howard / Miękka
common.buy 140.70
Deformation und Bruchverhalten von Kunststoffen Wolfgang Grellmann / Miękka
common.buy 472.24
Variation in Kiwifruit Quality Tim Woodward / Miękka
common.buy 392.86

Consumption of food products based on or containing fruit is increasing as consumers in the developed world seek a diet which they perceive to be healthy. At the same time, developing countries are increasing their volumes of value-added fruit processing in order to earn important foreign currency. This book provides a concise, thorough and authoritative coverage of the technology of fruit processing from a worldwide perspective. Detailed coverage of the use of fruit by-products, environmental issues, quality assurance and hygiene reflect the importance of these topics. New chapters cover biochemistry and implications for processing, packaging, and quality management systems and HACCP. Food technologists, production managers and technical staff in the fruit processing industry and its equipment suppliers will find the book an important information source, while those in academic and research establishments will use it as a key reference.

Informacje o książce

Pełna nazwa Fruit Processing: Nutrition, Products, and Quality Management
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2000
Liczba stron 312
EAN 9780834217331
ISBN 0834217333
Kod Libristo 01399618
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 866
Wymiary 180 x 260 x 24
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo