Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Fundamentals and Application of Atomic Force Microscopy for Food Research

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Fundamentals and Application of Atomic Force Microscopy for Food Research Jian Zhong
Kod Libristo: 37023967
Wydawnictwo Elsevier Science Publishing Co Inc, wrzesień 2022
Fundamentals and Application of Atomic Force Microscopy for Food Research explains how to get reliab... Cały opis
? points 361 b
615.18
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Millionaire Fastlane M. J. DeMarco / Miękka
common.buy 85.85
Age Of Revolution Eric J Hobsbawm / Miękka
common.buy 69.65
Revolutionary Desires LOOMBA / Miękka
common.buy 227.17
War Academy: Teen Recruits Zifflin / Miękka
common.buy 62.46
Atom Probe Microscopy Baptiste Gault / Twarda
common.buy 1 166.59
Scanning Probe Microscopy Ernst Meyer / Twarda
common.buy 383.39

Fundamentals and Application of Atomic Force Microscopy for Food Research explains how to get reliable AFM data and current application progress of AFM in different food substances. Sections focus on an Introduction to AFM for food research and Applications of AFM for different types of food substances. Edited by 3 experts in the field of nanotechnology and food science, this book reduces the difficulty of AFM application and shortens the learning time for new hands. Until now, no such book has systematically described the application of Atomic Force Microscopy (AFM) for food research. Many scientists in the field of food science and engineering need to evaluate their developed foods and food contact surfaces at nanoscale. However, there is a steep learning curve for new hands, hence the need for this comprehensive resource. Describes the application of AFM for food research Covers applications of AFM for different types of food substances Addresses future uses and perspectives of AFM for the development of food nanotechnology

Informacje o książce

Pełna nazwa Fundamentals and Application of Atomic Force Microscopy for Food Research
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2022
Liczba stron 384
EAN 9780128239858
Kod Libristo 37023967
Waga 638
Wymiary 229 x 154 x 27
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo