Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Fundamentals of Cheese Science

Książka Fundamentals of Cheese Science PATRICK F. FOX
Kod Libristo: 19735953
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., czerwiec 2018
This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundament... Cały opis
? points 685 b
1 169.78
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru

This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's updated 22 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, the flavor and rheology of cheese, processed cheese, cheese as a food ingredient, public health and nutritional aspects of cheese, and various methods used for the analysis of cheese. The book contains copious references to other texts and review articles.

Informacje o książce

Pełna nazwa Fundamentals of Cheese Science
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2018
Liczba stron 799
EAN 9781493979493
ISBN 9781493979493
Kod Libristo 19735953
Waga 1229
Wymiary 155 x 235 x 235
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo