Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Fundamentals of Food Process Engineering

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Fundamentals of Food Process Engineering R. T. Toledo
Kod Libristo: 02180809
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., maj 2012
Ten years after the publication of the first edition of Flllldmntntais of Food Process Engineering,... Cały opis
? points 154 b
261.68
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Pausanias's Description of Greece James George Frazer / Miękka
common.buy 282.82
Versuchstierkunde Jürgen Weiss / Miękka
common.buy 450.56
Lassen Sie Ihr Hirn nicht unbeaufsichtigt! Christiane Stenger / Miękka
common.buy 38.09
Autorenbibliotheken Michael Knoche / Miękka
common.buy 508.00
Devil's Recruit S.G. MacLean / Miękka
common.buy 51.35

Ten years after the publication of the first edition of Flllldmntntais of Food Process Engineering, there have been significant changes in both food science education and the food industry itself. Students now in the food science curric ulum are generally better prepared mathematically than their counterparts two decades ago. The food science curriculum in most schools in the United States has split into science and business options, with students in the science option following the Institute of Food Technologists' minimum requirements. The minimum requirements include the food engineering course, thus students en rolled in food engineering are generally better than average, and can be chal lenged with more rigor in the course material. The food industry itself has changed. Traditionally, the food industry has been primarily involved in the canning and freezing of agriCUltural commodi ties, and a company's operations generally remain within a single commodity. Now, the industry is becoming more diversified, with many companies involved in operations involving more than one type of commodity. A number of for mulated food products are now made where the commodity connection becomes obscure. The ability to solve problems is a valued asset in a technologist, and often, solving problems involves nothing more than applying principles learned in other areas to the problem at hand. A principle that may have been commonly used with one commodity may also be applied to another commodity to produce unique products.

Informacje o książce

Pełna nazwa Fundamentals of Food Process Engineering
Autor R. T. Toledo
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 602
EAN 9781461570578
ISBN 1461570573
Kod Libristo 02180809
Waga 943
Wymiary 155 x 235 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo