Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Gastronomy of Italy

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Gastronomy of Italy Anna Del Conte
Kod Libristo: 01361014
Wydawnictwo Harper Collins Publishers, październik 2013
Gastronomy of Italy - the seminal work on Italian food, first published in the 1990s - is revised an... Cały opis
? points 87 b
148.02
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Little Life Hanya Yanagihara / Miękka
common.buy 36.55
TOP
History Is All You Left Me Adam Silvera / Miękka
common.buy 39.95
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Miękka
common.buy 60.78
Salumi Michael Ruhlman / Książka
common.buy 176.46
Gennaro's Fast Cook Italian Gennaro Contaldo / Twarda
common.buy 120.17
Made in India Meera Sodha / Twarda
common.buy 115.57
Anna Del Conte On Pasta Anna Del Conte / Twarda
common.buy 92.63
salumi d'Italia 2020 / Książka
common.buy 87.52
Salami Gerhard Feiner / Miękka
common.buy 501.26

Gastronomy of Italy - the seminal work on Italian food, first published in the 1990s - is revised and updated and illustrated with new photography. This classic book leaves no stone unturned in its exploration of Italian gastronomy. Anna Del Conte, the doyenne of Italian cooking, defines the country's regions, ingredients, dishes and techniques for a new generation in her comprehensive explanation of its culinary terms. This simple A-Z format covers all elements of Italian gastronomy from abbacchio to zuppe inglese. There are over 200 recipes, including the great dishes from every major region of Italy. Variations on the classics - pasta, polenta, gnocchi, risotto and pizzas - sit alongside Anna's recipes for versions of Italian favourites, such as peperonata, lamb fricassee, ossobuco and less well-known regional specialities. Specially commissioned photographs of the dishes, ingredients and techniques along with maps of the regions, makes this a truly unique and invaluable book. Word count: 197,000

Informacje o książce

Pełna nazwa Gastronomy of Italy
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2013
Liczba stron 496
EAN 9781862059580
ISBN 1862059586
Kod Libristo 01361014
Waga 1940
Wymiary 196 x 283 x 35
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Science in the Kitchen and the Art of Eating Well Pelegrino Artusi / Miękka
common.buy 277.01
TOP
Let's Eat Italy! Francois-Regis Gaudry / Twarda
common.buy 189.78
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 185.87
TOP
Pasta Grannies: The Official Cookbook Vicki Bennison / Twarda
common.buy 109.26
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.20
TOP
Pasta Masterclass / Twarda
common.buy 114.16
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.48
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Twarda
common.buy 179.56
TOP
La Cucina Italian Academy of Cuisine / Twarda
common.buy 163.84
TOP
Gennaro's Italian Family Favourites Gennaro Contaldo / Miękka
common.buy 70.00
TOP
Panetteria: Gennaro's Italian Bakery Gennaro Contaldo / Twarda
common.buy 97.94
TOP
Food of Italy Claudia Roden / Twarda
common.buy 120.98
Zapowiedź
Gennaro's Italian Bakery Gennaro Contaldo / Twarda
common.buy 92.63
Italian Kitchen Anna del Conte / Twarda
common.buy 115.57

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo