Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Gastronomy; or, The School for Good Living

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Gastronomy; or, The School for Good Living Anonymous
Kod Libristo: 02059452
Wydawnictwo Cambridge University Press, wrzesień 2013
The art of the chef and the appreciation of good food have been with us since time immemorial, as th... Cały opis
? points 109 b
184.30
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Do One Thing Every Day That Scares You Robie Rogge / Miękka
common.buy 43.45
How To Catch a Dragon Caryl Hart / Miękka
common.buy 32.98
viandier de Taillevent aillevent / Miękka
common.buy 146.96
Tourism and Gastronomy Anne-Mette Hjalager / Miękka
common.buy 269.83
viandier de Taillevent aillevent / Twarda
common.buy 193.58
Erfolgreich recherchieren - Romanistik Ulrike Hollender / Twarda
common.buy 92.44
Music in Everyday Life Professor Tia DeNora / Twarda
common.buy 516.56
Arithmetik 4. Schuljahr Heike Bludau / Karta
common.buy 53.33
Art Yasmina Reza / Miękka
common.buy 82.96
Mikroökonomik Ferry Stocker / Miękka
common.buy 124.74
Royalists and Royalism during the English Civil Wars Jason McElligottDavid L. Smith / Twarda
common.buy 525.16
Global Basic Rights Charles R Beitz / Miękka
common.buy 184.30
Birgit II Annegret Neufang / Miękka
common.buy 116.84
Future Tense Frank Almond / Miękka
common.buy 69.33

The art of the chef and the appreciation of good food have been with us since time immemorial, as this work delightfully demonstrates. Dedicating the book to 'professors of culinary science in the United Kingdom', the anonymous author sets out to trace developments 'from the age of pounded acorns to the refinements of modern luxury'. The style is irresistibly extravagant, with vocabulary to match, introducing the reader to the concept of the 'theogastrophilist': one who makes his belly his god. This vividly enjoyable exploration of the pleasures of eating begins its account in ancient Greece, and then embarks on a culinary journey through European history, featuring the fourteenth-century French cook Taillevent, the recipe collection Le viandier that was credited to him, and John Evelyn's 1699 vegetarian treatise Acetaria. Of universal appeal, the work was first published in 1814, and ran to a second edition in 1822, which is reissued here.

Informacje o książce

Pełna nazwa Gastronomy; or, The School for Good Living
Autor Anonymous
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 234
EAN 9781108062886
ISBN 1108062881
Kod Libristo 02059452
Waga 316
Wymiary 141 x 213 x 14
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo